Hvis du overvejer at prøve kræfter med God Eater 3 på Switch, kan vi glæde dig med der netop er frigivet en demo.

Vi har kunne spille God Eater 3 på PlayStation 4 og PC i noget tid nu. Men nu kommer turen til Nintendo Switch også snart. En demo er netop frigivet på Nintendo´s eShop. Ud over det, så har Bandai Namco frigivet en ny trailer til spillet.

Switch udgivelses datoen for God Eater 3 er den 12. juli.

Forrige indlægPokémon Masters præsentation
Næste indlægRazer Kraken X anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)