Med TP-Links trådløse Tri-band gigabit router AC5400 får du det maksimale ud af din internetforbindelse med lyn hurtig hastighed og urokkelig stabilitet – også når hele familiens enheder er koblet på samtidig.

Vores store behov for at være online stiller stadigt større krav til vores internet, som i dag ikke bare skal kunne klare mange enheder samtidig, men også stå model til datatunge aktiviteter som fx tv- og filmstreaming, online gaming og overførsler af store mængder data.

Det nyeste produkt i porteføljen fra netværksproducenten TP-Link – Archer C5400 – kan stå mål med den moderne internetbrugers krav. Den trådløse tri-band router med 802.11ac-standard leverer internethastigheder på op til 5400 Mbps, herunder 1000 Mbps på 2,4 GHZ-frekvensbåndet og 2167 Mbps på hvert af de to 5 GHz frekvensbånd. Det lader sig gøre takket være routerens avancerede hardware og innovative features som 4-stream, NitroQAM, MU-MIMO og teknologier som Beamforming og Smart Connect. Med så meget fart og så mange dynamiske forbindelser lover Archer C5400 at tage ens online-oplevelser til et helt nyt niveau.

Højere hastighed til mange enheder

Med den trådløse 802.11ac-teknologi leverer Archer C5400 hastigheder på op til 5400 Mbps. På én og samme tid transmitterer routeren data via tre trådløse kanaler via 2,4 GHz-frekvensbåndet og de to 5 GHz-frekvensbånd, som er både hurtigere og mere stabile. Oveni booster 4-Stream-teknologien Wi-Fi forbindelsens hastighed ved at overføre trådløse data til og fra fire forskellige enheder på hvert frekvensbånd samtidig – uden forstyrrelser.

Også MU-MIMO-teknologien (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output) bidrager til øget hastighed, da den sikrer, at routeren kan klare adskillige enheder på samme tid. Det giver op til tre gange hurtigere forbindelser og gør, at man fx kan streame film fra flere enheder på samme tid.

Avanceret hardware og smartere forbindelse

1,4 GHz-processoren sørger med sine tre co-processorer for, at der ikke opstår flaskehalse, når man bruger internettet meget – også til tung datatrafik. Såkaldt NitroQAM-teknologi gør processoren mere effektiv og bidrager overordnet til 25. pct. hurtigere trådløse hastigheder. Archer C5400 har otte antenner med beamforming-teknologi, som opfanger, hvor ens trådløse enheder er og automatisk sørger for, at det trådløse signal koncentreres i det område. Det gør alle ens forbindelser bedre og sikrer mere stabil dækning over en længere rækkevidde. Takket være Smart Connect-teknologien har det aldrig været nemmere at opnå god ydeevne fra en triband router. Teknologien holder øje med status på alle tre frekvensbånd og balancerer netværksbelastningen ved at koble enheder på det bedst tilgængelige bånd.

Forbindelse og kontrol

Archer C5400 har fire gigabit Ethernet porte, så du også kan få kablet internet på de enheder, der har brug for det. På den måde kan dine PC’er, dine spilkonsoller, dit smart-TV osv. drage fordel af effektivt kablet internet. Både de kablede og trådløse forbindelser er nemme at indstille og kontrollere ved hjælp af C5400s brugervenlige app og den nye web brugerflade.

Pris og tilgængelighed

Archer C5400 kan købes starten af november til en vejledende pris på 2.699 kr.

Læs mere om Archer C5400 her.