Den mest sikre måde at få det du ønsker dig er ved at købe det selv. Eller at give det til en som slet ikke har brugt for det. Der kommer masser af titler som skal spilles gennem den mørke tid gog AOC har en god ide til julegaver til dine nærmeste (eller til dig selv) – en ny gaming skærm. Den for nyligt lancerede G1 serie giver dig den bedste skærm for pengene med et stilsikkert kurvet design, 144 Hz opdateringshastighed, 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) og tre skærmstørrelser at vælge i mellem: 24” (59.9 cm), 27” (68.6 cm) og 31.5” (80 cm).

Vinteren er højtid for gamingentusiaster takket være de mange og længeventede lanceringer af AAA spil sammen med diverse tilbud og kampagner, der gør det muligt at opgradere gamingstationen.

En af de bedste skærme til lange, sene gamingsessioner er en af AOCs kurvede gaming skærme, med en smal ramme og enhver gamers foretrukne specs inklusiv FreeSync, 144 Hz opdateringshastighed, 1 ms MPRT og en ergonomisk fod der kan indstilles i højden. 

Gamere glemmer ofte hvor stor forskel en skærm kan gøre for fordybelse, præcision og fornøjelsen ved spillet. AOC forklarer her, hvorfor de forskellige features faktisk har en betydning og hvorfor G1 serien er det oplagte valg:

  • 144 Hz opdateringshastighed: C24G1, C27G1 og C32G1 skærme giver op til 2.4 gange så mange frames per sekund sammenlignet med den 60 Hz opdateringshastighed, du får ved standard skærme, hvilket giver en mere fordybende oplevelse med spillet.

  • 1 ms MPRT eller 4 ms GtG: udover fire forskellige pixel overdriveindstillinger der justerer pixeltransitionstiden, kan gamere aktivere en MBR (Motion Blur Reduction) feature, som synkroniserer baggrundslys med opdateringshastigheden, der kan tilpasses for at opnå den optimale balance mellem lysstyrke og skarpe billeder.
  • Kontrastrigt VA-panel: en VA (Vertical Alignment) skærm kombinerer de bedste features fra et TN og IPS panel -hovedsageligt TN panelets hurtige responstid og farvenøjagtighed sammen med IPS panelets brede betragtningsvinkler – og slår dem begge to takket være en tre gange så høj kontrastratio (3000:1 statisk kontrastratio).

  • Kurvet skærm (1500R for 24”, 1800R for 27” and 31.5”): G1 seriens kurvede skærme giver brugeren en følelse af at blive opslugt af skærmens billeder. Derudover giver en kurvet skærm en bedre synsoplevelse i begge sider af skærmen uanset indholdet.
  • Adaptive-Sync: Den variable opdateringshastighed gør det muligt for skærmen at matche opdateringshastighed med GPUens billedhastighed (understøtter AMD GPUs). Dette eliminerer sløring i billedet såvel som forsinkelser forårsaget ved aktiveringen af V-Sync.
  • Funktioner specifikt til gamere: G1 Serien har desuden en lang række features for at højne spillerens komfort og velbehag: AOC’s Game Color der justerer mæthed, Game Mode Settings der gør det nemt at vælge præ-definerede indstillinger til forskellige spilgenrer, Dial Point, Low Blue Light mode og Flicker-Free teknologi, der gør det muligt at fordybe sig i længere gamingsessioner uden at lide overlast.

Dedikerede esport fans burde tjekke AOC’s seneste gaming skærm ud. Designet i samarbejde med G2 Esports holdet, kan G2590PX/G2 skærmen prale af et tre-sidet rammeløst TN panel med 1920 x 1080 opløsning, FreeSync understøttelse, og 1 ms responstid. G2590PX/G2 er smukt designet med det officielle G2 Esports samurai tryk og byder på et unikt design der fuldender de mest hardcore gameres skrivebord. 

G2590PX/G2 er allerede i butikkerne med en vejledende salgspris på 2,759 DKK. G1 Serien er også i butikkerne nu med følgende vejledende priser: C24G1 til 1.479 DKK, C27G1 til 1.849 DKK og C32G1 til 2.229 DKK.