Gør dit spil endnu bedre med ny 4K gaming skærm fra AOC

0
929

Skærmspecialisten AOC annoncerer en helt ny gaming skærm – den 28” (71.1 cm) G2868PQU med Ultra HD / 4K (3840×2160 pixels) opløsning. For at møde gameres ønske om skarpe, levende billeder og hurtigt spil, har skærmen næste generations HDR-kompatible TN panel med 1 ms responstid. G2868PQU understøtter desuden AMD FreeSync der eliminerer hakken og rystelser skabt af et mismatch mellem skærm og grafikkort. Alle disse funktioner skal sikre en glidende, uforstyrret 4K gamingoplevelse. Skærmen kommer i butikkerne i Europa i slutningen af marts 2019.

Skarpe og levende billeder

G2868PQU’s smalle kanter, røde og sorte tryk og den vinkelformede ergonomiske fod med en højdejustering på 130 mm understreger, hvordan skærmen er bygget med gaming for øje. Det 28” HDR-kompatible TN panel dækker 102% af sRGB og 82% af AdobeRGB farveskalaerne. Brugerne vil ikke kun se 4 gange så mange detaljer som på en Full HD skærm, men vil også opleve både levende og stærke farver. Billedet på G2868PQU er ekstremt skarpt takket være en densitet på 157.35 ppi (pixel per inch). Derudover kan brugere af AMD GPU opnå spil uden hakken og forstyrrelser med mindre input lag og en opdateringshastighed på op til 60Hz ved at anvende AMD FreeSync.

Justering i forhold til omgivelserne

AOC G2868PQU ser minimalistisk ud, men tilbyder en række muligheder for tilpasning. Den tynde fod kan justeres til i højden med 130 mm, så brugerne kan indstille skærmen præcis efter eget ønske. Meget oplyste eller solrige lokaler er ikke et problem for G2868PQU på grund af dens lysstyrke på 300 nits. Når skærmen bruges i lavoplyste omgivelser, hjælper Low Blue Mode med at reducere anstrengelse for øjnene.

Endnu mere fokus på spillet

Præcis som AGON serien, er G2868PQU udstyret med følgende gaming relaterede funktioner i skærmens menu:

  • Med AOC’s Game Color kan brugerne justere farvemætningen, oplyse billedet hvis farverne ser glansløse ud eller justere for bedre grå farver.
  • Med AOC’s Shadow Control kan brugere justere lyset på mørke områder og omvendt, for bedre at kunne se detaljer i for lyse eller mørke billeder uden at det påvirke hele billedet.
  • AOC Game Modes med specifikke indstillinger for forskellige spilgenre (FPS, Racing, RTS), samt tre indstillinger der kan justeres af brugeren selv.
  • AOC Dial Point giver brugerne mulighed for at bruge et sigtekorn i FPS spil, der ikke lacker, som det kan gøre med sigtekorn indbygget i selve spille.

AOC’s G2868PQU vil komme i butikkerne til marts 2019 med en vejledende salgspris på 2.749 DKK.