gt_academy

Den 17. december vil demoen af Gran Turismo have release på PSN. Ikke overraskende – en time trial demo, men ikke nok med det, så er det også startsignalet til en storslået konkurrence kaldet GT Academy, som blev afholdt for først gang sidste år. Ved at lave de bedste online tider i dit land, kan du kvalificere dig til videre deltagelse i GT Academy.
Konkurrencen kommer til at løbe frem til den 24. januar, hvor indehaverne af de 20 bedste danske tider vil gå videre til en national finale. Danmark er et af de 17 lande der har en national kvalifikation. Hvis du vinder den nationale GT Academy kvalifikation vil du blive sendt videre til finalen, hvor du vil blive målt, vejet og testet. 

Der er dog et lille twist i online kvalifikationen. I demoen får du lov til at køre med en Nissan 370Z i to versioner. En tuned og en ikke-tuned. For at kvalificere dig til den nationale finale, skal du køre begge versioner. For dine timetrials fra begge Nissans bliver lagt sammen.

 

GT5_Nissan_370Z

Nissan 370Z

 

Vinderen af GT Academy vil få seriøs træning i, at køre ræs og der er ingen grænser for hvor langt det kan række. Sidste års vinder Lucas Ordonez præsterede allerede i sin første sæson som racerkører, at få en andenplads i GT4 Mesterskabet. Han startede foran hans PS3 – endte som racerkører. 

Det her er ikke bare gaming – det er the real deal.

Har du mod på opgaven?