video_game_addict

De fleste gamere kender til, at ens mor, kæreste, kone, venner osv. synes at man spiller lidt for meget computerspil. Det er efter sigende også det, der har været udslagsgivende for Andy Murrays nu tidligere forhold til Kim Sears. Andy Murray er på nuværende tidspunkt rangeret som verdens 4-bedste tennisspiller, men selvom meget af hans tid bruges til at spille tennis, så har han udover det, også tid nok til at bruge mange timer i selskab med hans PS3.

Ifølge Murrays agent har det været et breakup som både Murray og Sears har været enige om, men ifølge en kilde (som alle ved er troværdige, når de nævnes som “en kilde”) var Kim Sears blevet træt af, at skulle se Murray spille PS3 flere timer om dagen. Tennisspil bl.a., men selvfølgelig også det nye Modern Warfare 2.

Murrays tidligere træner, Brad Gilbert, har tidligere sagt at Andy Murray kunne bruge op til 7 timer om dagen på computerspil og en anden kilde fortæller, at Andy ikke ville lave andet, hvis ikke han skulle. Andy Murrays agent siger dog, at Murray ikke spiller mere computerspil end nogen anden 22-årig.

Hvor meget tid bruger du på computerspil om dagen?