granturismo5

Indtil PS3 udkom, har Gran Turismo næsten været synonym med Playstation. En Playstation uden Gran Turismo var stort set ikke noget man så på PSone og PS2. Sådan er det desværre ikke længere, og vi venter stadig.

Man valgte dog lige, at udgive Gran Turismo 5: Prologue så fansene kunne have lidt at hygge sig med i mellemtiden, inden det rigtige spil udkommer. Folk gik lykkeligt ud og købte en demo til 300 kr. En udvidet demo, vel og mærke, men “none the less” en demo.

Nu er der så gået et år siden de udgav Gran Turismo 5: Prologue og det fulde spil er endnu ikke kommet på gaden. Lige nu hedder den planlagte release december 2009, hvilket ikke er særligt præcist og gad vide, om man får lov til at vente endnu længere?

Men fortvivl ej! Nu er mere nyt fra Gran Turismo-lejren. Vi får i det kommende GT5 lov til, at køre i skiftende vejr og at køre natkørsel. Dejligt at få den gode, gamle idé med, men er det ikke bare et forsøg på at få folk til at vente lidt endnu? Har vi efterhånden glemt at verdens fedeste bilspil hedder Gran Turismo og er vi skiftet til andre?