solid_snake

Metal Gear Solid har næsten altid været ekslusivt til Sonys maskiner. Konami har enkelte gange også udgivet det populære spil til Nintendo, men PS har været hovedvejen.

Op til den kommende E3-messe vælter det ud med rygter og nu handler det altså om MGS.

Det nye spil skulle hedde Metal Gear Solid + Oxide og skulle udkomme ekslusivt til Xbox. Det kan nok få enhver Xbox-gamer op af stolen og råbe: “YES!”. Men det er trods alt stadigt et rygte.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots udkom den 12. juni 2008 og var en lækkerbisken til PS3. Flot grafik, fed historie og et kæmpe online univers, som stadig bliver større, var nogle af de ting, der var med til at gøre Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots til en kæmpe blandt de mange PS3-spil. Xbox-gamerne skal nødvendigvis ikke forvente at få en titel som denne, men man ved aldrig. Bluray discen kan indeholde mere data en xbox-discen kan og derfor skal de enten lave et spil med flere disc eller korte det ned til en.

Nu bliver der ikke snakket om det samme spil som Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, men et helt nyt spil. Måske kan de korte det ned til en disc, måske ikke, men en ting er sikkert. Bliver dette spil en realitet vil man kunne finde mange PS3-gamere, som bliver kede af det. Ikke fordi at der kommer et nyt MGS-spil, men fordi at de bliver nød til at skaffe sig en Xbox for, at kunne spille spillet med deres helt.

Nu er jeg ikke Xbox-gamer, men jeg ville springe op hvis jeg hørte dette her, som Xbox-gamer. Ligemeget om det var et rygte eller ej så ville jeg elske, bare tanken, om at kunne få lov til at spille et spil, med den stor-rygende Snake.

Jeg så nu gerne en titel med “Raiden” fra MGS. But hey! That’s just me.

(Jeg skal måske skaffe mig en Xbox?)