star_wars

Selv 30 år efter første den første Star Wars film blev til, så vokser George Lucas’ imperie sig stadig større. Nu får vi, endnu engang, lov til at kaste os ind i eventyret, der skete for lang tid siden, i en galakse langt langt væk.

Deres nye “Death Star” er spillet Star Wars: The Clone Wars – Republic Heroes og er sat til release den 15. september 2009.


Spillet kommer til at udarte sig i tiden mellem sæson 1 og 2, af den animerede serie The Clone Wars og du vil få lov til, at spille med helte som Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker og Mace Windu. Der bliver lagt stor vægt på coop-missioner, så du vil derfor kunne sidde og hygge dig med en af dine Star Wars-buddies med: Dette spil i konsollen, en Clone-maske over hovedet og en JarJar Binks-drink på bordet.

Hvis du sidder derude som hardcore fan og bare ikke kan vente, så kan du jo tage et kig på traileren. Derefter tænde for tv’et – tænde for dvd-afspilleren – sætte Star Wars: The Phantom Menace i. Så kan du starte fra en ende af, og så tælle hvor mange gange der bliver sagt: “May the force be with you” i alle filmene. Så får du da lidt af ventetiden til at gå. Wink (Og lad nu være med at snyde. Jeg er sikker på det står på nettet et sted.)

Join the Dark Side, and together, we will rule the galaxy.