Havde du set frem til at skulle spille Gran Turismo 7 i år, må vi desværre skuffe dig fælt.

Lige siden annonceringen af Gran Turismo 7, har det stået fast at det skulle udgives i 2021. Men det er desværre ikke en mulighed mere. Jim Ryan har i et interview med GQ Magazine meldt ud at Gran Turismo 7 udskydes indtil næste år på grund af Covid som så mange andre:

GT7 has been impacted by Covid-related production challenges and therefore will shift from 2021 to 2022. With the ongoing pandemic, it’s a dynamic and changing situation and some critical aspects of game production have been slowed over the past several months. We’ll share more specifics on GT7’s release date when available.

Vi håber snart Polyphony Digital finder ud af hvornår i 2022 vi kan regne med at se Gran Turismo 7 på PlayStation 5.

KildeGQ Magazine
Forrige indlægPrøv Fuser
Næste indlægBravely Default II – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)