EA skrev i går på deres Star Wars blog hvad vi kan forvente der kommer i den gratis udvidelse som kommer i dag, og så gav de også lidt info om hvad køberne af season pass kan forvente, i de næste 4 betalte DLC pakker.

Det der kommer i den gratis udvidelse er:

  • Tatooine Survival map vil nu understøtte Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt, og Heroes vs Villains multiplayer mode, og vil komme til at hedde Raider Camp.
  • Ny Hoth-themed tøj til Luke Skywalker og Han Solo, som begge vil blive tilgængelig til alle, når de har spillet som en af dem på Hoth.
  • Det er nu muligt at lave Private Kampe, som gør det lettere at spille med ens venner.
  • Der vil komme daglige opgaver, og fælleskabs events. Disse vil give en muligheder for at tjene credits, og åbne unlocks hurtigere end normalt.
  • Der vil også blive ændret på nogen af våbens kraft og multiplayer modes, så det hele bliver mere balanceret.

De skriver også at der vil komme endnu flere gratis ting i februar, der vil bla. komme en ny survival mission på Hoth, og et helt nyt Hoth multiplayer map, der vil understøtte de større multiplayer modes som Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron og Turning Point.

I Marts vil de tilføje endnu et multiplayer map, på Endor, hvor man kan spille Walker Assault, Supremacy, og Turning Point, og oven i det kommer endnu en Tatooine Survival map.

Dem som der har købt Season pass, har helt sikkert gået og ventet på information om hvad de får med Season pass, de behøver ikke vente længere for EA skrev nemlig lidt info i deres blog om dette. De kom med hvad de forskellige udvidelser kommer til at hedde, og lidt om hvad de indeholder, samt en cirka udgivelses tidspunkt. Dette kan man læse meget mere om på deres blog HER.