Hos EA går vi meget op i at give spillerne mere varietet, mere fleksibilitet, mere værdi for pengene og mere underholdning. Vi er rigtigt glade for at offentliggøre, at Origin Access – en ny medlemstjeneste i Origin for pc-spillere – i dag lanceres i hele Europa, og der kommer flere lande til.

Origin Access giver spillerne uendelige spiloplevelser med en samling i stadig udvikling af fantastiske spil til pc for kun 32 kr. om måneden.

Den nye tjeneste lanceres med 15 fantastiske spil, såsom Battlefield 4™, Dragon Age™: Inquisition, The Sims™ 3 og This War of Mine, og der vil løbende blive føjet flere titler til fra EA og uafhængige udviklere. Du kan finde den komplette liste over titler, der allerede er tilgængelige i The Vault, på https://www.origin.com/store/origin-access.

Origin Access-medlemskabet giver også spillerne mulighed for at være blandt de første, der kan spille EA-spil i begrænset tid, inden spillene udgives. Benyt denne mulighed i februar måned for at slutte dig til Yarny og udforske verdenen i Unravel og rive modstanderne op med rode i Plants vs. Zombies Garden Warfare 2.

Origin Access-medlemmer vil kunne:

  • Spil mere – Udforsk The Vault, hvor medlemmer kan downloade og spille fulde versioner af 15 suveræne spil til pc, og der kommer flere til.
  • Spil først – Spil EA’s spil til pc i en begrænset periode, før de udgives. Alle dine statistikker og fremskridt vil blive gemt, hvis du beslutter dig for at købe spillet.
  • Spil for mindre – Spar 10 % på dine køb fra Origin – lige fra fulde spil og DLC til indholdspakker og meget mere.

Origin Access er blevet skabt for et levere fantastiske pc-spiloplevelser til en utrolig værdi og samtidig gøre det lettere for dig at opleve og spille nye pc-spil. Vi håber, at du har lyst til at prøve. Du kan tilmelde dig på https://www.origin.com/store/origin-access.