Rockstar var, tidligere på året, ude med nyheden omkring det enorme univers vi får lov at udforske i GTA 5. Los Santos, som GTA 5 foregår i, skulle eftersigende, være større end GTA San Andreas, GTA 4 og Red Dead Redemption – tilsammen. Dette vil sige vi får et enormt univers at lege i når GTA 5 rammer hylderne i foråret.

Rockstar stopper dog ikke her. Rockstar var i denne uge, ude og love, at vi i et af de kommende GTA spil vil kunne rejse imellem alle de forgående byer, som vi har spillet i de andre spil. Det vil betyde at vi kan rejse fra Miami i Vice City, til San Francisco i San Andreas.

Personligt er det noget jeg ser meget frem til, og jeg er ligeledes spændt på at se hvordan de håndterer tidsforskellen. Flere er nok bekendte med at GTA Vice City, der rent tidsmæssigt, finder sted i midten af 1980’erne, imens flere af de andre spil tager udgangspunkt i nutiden. Meget af Vice City’s charme, ville blive taget fra byen hvis det skulle foregå i nutiden. Det bliver derfor spændende at se hvordan Rockstar håndterer denne problematik.

Grunden til Rockstar ikke har valgt at inddrage alle byerne i GTA 5, er på grund af konsollernes restriktioner. En verden så stor som denne er ikke mulig at lave, med det indhold vores konsoller har på nuværende tidspunkt. Det eneste vi derfor kan gøre, er at vente på Playstation 4 eller en Xbox 720, før vi får lov at rejse imellem de byer, som flere af os har brugt dagevis i.