Guitar_Hero_Christmas

Sneen falder – sneen fyger og er du sneet inde, så kan du jo første omgang gå ud og skovle sne, men du kunne jo også lave et julelysshow som dette. Det kræver bare, at du har cirka 21.000 julelys på lager.

En utrolig kreativ fyr har lavet et julelys-spil han kalder Christmas Light Hero. I princippet er det et ganske normalt spil Guitar Hero, men i stedet for at spille efter hvad skærmen viser, så spiller du efter julelys.

Det er et meget specielt setup og det må have taget utrolig lang programmere det. Det eneste minus er at man kun kan spille én sang efter julelysene. Heldigvis er det en god en af slagsene – det er nemlig Eric Johnsons Cliffs of Dover.

For at du kan indtage en plads på Christmas Light Hero-ranglisten, skal du udelukkende spille efter julelysene. Hvis du ender med at tage hjælp fra tv’et, tæller din score ikke. Selvom sangen kun er på easy, så skulle det efter sigende være utrolig svært, at spille efter julelysene og der er endnu ikke en der har klaret sangen på 100%.

Når der ikke er nogen der spiller, så kører julelysshowet alligevel og folk der kører forbi kan skrue radioen hen på 99.1 og høre sangen i takt til de blinkende julelys.

 

http://www.youtube.com/watch?v=bXjbMIZzAgs

 

Måske ikke lige noget man sætter op på en enkelt dag, men man kan jo prøve.