For små 14 dage siden, kunne glæde alle jer Guitar Hero fans med en annoncering af et nyt Guitar Hero spil .

Da vi annoncerede Guitar Hero Live fra Activion af, så havde vi også den glæde, at fortælle jer, at vi ville få et helt nyt design på den guitar vi kender, og nu er det ikke kun på tekst vi har det, nu kan vi nemlig med stor glæde, præsentere den officielle video, hvor den helt ny designede Guitar controller, præsenteres af Jamie Jackson.

Dette bliver begyndelsen på et helt nyt kapitel for Activison, da deres ellers så kendte Guitar med 5 knapper, bliver helt re designet. Den bliver nu med “kun” 3 knapper, men det helt vilde i det er, at det er lavet på den måde, at de 3 knapper har dobbelt funktion, og ikke nok med det, så vil det også give noget for de ret øvede guitar spillere, for der vil også blive mulighed for at tage akkorder på guitaren mens man spiller.

Grunden til at de har lavet op på det ellers så kendte 5 knappers design, er fordi mange Guitar Hero spillere, kun brugte 3 knapper, så nu tænkte de, at det skulle der gøres noget ved, og det må man da sige, at det har de uden tvivl gjort.

Byd stort velkommen til en ny og meget forbedret oplevelse for alle os Guitar Hero fans.

Guitar Hero Live udkommer til efteråret 2015 til Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One og Wii U, og vi venter spændt på en fastlagt dato.

Glæder i jer til at prøve denne nye guitar ?