I dag annoncerer premium-lydproducenten EPOS den næste generation af højkvalitets gaming-høretelefoner med H6PRO Closed og H6PRO Open. H6PRO er en videreudvikling af den prisvindende GSP 600 serie og leverer en exceptionel, naturlig og bred HiFi-lyd til den ultimative gaming-lydoplevelse med både en akustisk åben og lukket variant. Med sin kraftfulde lyd, intuitive aftagelige mikrofonarm, holdbare materialer og komfortable design slipper H6PRO-serien ”The Power of Audio” løs til alle typer gaming-oplevelser. H6PRO gaming-høretelefonen i åben og lukket akustisk udgave er tilgængelig nu og er kompatibel med Mac, PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One og Nintendo Switch.
 
H6PRO Closed – Højtydende lyd til den konkurrencelystne spiller
H6PRO Closed forsætter udviklingen fra de hædrede GAME ZERO og GSP 600-serie høretelefoner og leverer kraftfuld gaming-lyd with overlegen passiv støjreduktion, så du kan fordybe og fokusere dig eksklusivt i spillet. H6PRO Closed er tilgængelig i Sebring Black, Racing Green og Ghost White og er tunet til at levere en dynamisk, magtfuld lyd – uden at kompromittere lyden.
 
H6PRO Closed forbedrer dit spil med en række uovertrufne funktioner for de spillere, som kræver nøjagtigheden, kontrollen og pålideligheden for at yde deres bedste:

  • Lukket akustisk høretelefon design – H6PRO tilbyder ørekopper med lukket akustisk design, der fjerne distraktioner i miljøet og gør det muligt for spillere at skærpe deres konkurrencefordel ved at kunne høre enhver lyddetalje.
  • Maksimal komfort til langvarige spilperioder – For de spillere som ønsker komfort under timevis af høj koncentration er H6PRO Closed pakket med features, der gør langvarig spilletid behagelig såsom en letvægtskonstruktion, polstret hovedbøjle, justerbare ørekopper og memory foam i hørepuderne.
  • Aftagelig løft-til-lydløs mikrofonarm – Spillere skal bare løfte mikrofonarmen for at slå alt kommunikation fra. Høretelefonernes magnetiske mikrofonarm, der er positioneret til optimal stemmeoptagelse, kan nemt blive fjernet og dækket til af et diskret cover, hvis der bruges en ekstern mikrofon.
  • Kompatibel med alle større platforme – H6PRO Closed har inkluderet udskiftelige kabler til PC, Mac, PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One og Nintendo Switch. Spillere kan også parre høretelefonerne med et eksternt EPOS lydkort for at forbedre lyden yderligere.
  • Lydopgradering til din PC – Designet til alle platforme med analogt AUX-output. H6PRO Closed fungerer optimalt med binaural surroundlyd gennem EPOS Gaming Suite, når det er parret med eksempelvis et GSX 300 eksternt lydkort.

H6PRO er designet til at levere en kraftfuld og justerbar lydoplevelse og til at give alle spillere en konkurrencemæssig fordel gennem lydkvalitet på højeste niveau.

H6PRO Open – Oplev et åbent, bredt og naturligt lydbillede
Konstrueret med eget højttalerdesign for at få sin signatur EPOS-lyd løfter H6PRO barren med et fordybende, åbent og ekspansivt lydbillede. Det åbne akustiske design byder på naturlig og realistisk lyd i spil og leverer den fineste lyd på tværs af hele frekvensspektret – uden at trætte dine ører. For spillere som vil have en naturlig lydoplevelse i den højeste kvalitet, eller bare spille i stille omgivelser, opfylder H6PRO alle krav – uden at gå på kompromis.

H6PRO Open er tilgængelig i Sebring Black, Racing Green og Ghost White og tilbyder alle de samme premium features som H6PRO Closed såsom forbedret komfort, en aftagelig løft-til-lydløs mikrofon og platform kompatibilitet, men med nogle enkelte forskelle:

  • Åbent akustisk høretelefondesign – H6PRO Open er det ultimative højtydende sæt høretelefoner, som er designet til at blive brugt i stille omgivelser. Mesterligt konstrueret transducer-komponenter tilbyder naturlig højkvalitetslyd, der er en bedste i sin klasse. Det åbne akustiske design skaber et fordybende lydbillede og leverer detaljeret lydgengivelse, når du gamer. 
  • Tal naturligt, lyt naturligt – Det åbne akustiske design gør det muligt for gamere at høre deres egen stemme uden stress og uden at skulle have en kunstig gengivelse af sin egen stemme.

 
H6PRO Closed og H6PRO Open kommer med komponenter i overlegen kvalitet, og et ergonomisk lydhjul på højre ørekop gør det muligt at lave hurtige lydjusteringer i farten. Begge høretelefoner leveres med analoge kabler til PC og konsol og to dækplader til den aftagelige mikrofonarm.