halo_reach

Blandt de mange trailere, der er kommet efter VGA, er den første Halo: Reach-trailer også dukket op til overfladen. Traileren fortæller ikke ret meget ved første øjekast, men nogle af nørderne på det store “www” har nærstuderet videoen og har fundet frem til en masse nye køretøjer og våben.

Der er rigtig mange såkaldte “easter-eggs” i denne video. Det handler bare om at holde øjnene åbne – for selv de mindste ting i traileren kan være noget nyt. Kan du finde nogle easter-eggs?

 

 

For de svagt-seende kan jeg give en hjælpende hånd med, og liste nogle af de ting som de rigtige nørder har fundet frem til.

Grenade Launcher og kniv i Halo Reach? Det lyder måske som et billigt COD ripoff, men ikke desto mindre, så ser vi flere gange både knive og også det som kunne ligne grenade-launcher patroner. Her er et bedre kig på kniven. Der er selvfølgelig også den venkendte Battle Rifle og vi kommer selvfølgelig også til at falde for det gode gamle “sidde-på-hug-foran-en-lift-og-så-får-du-sværd-i-face”-trick.

Hvis vi skal skrue helt op for spekulationerne, så kigger vi på den officielle poster:

Halo Reach

Bemærk de 5 silhuetter der står i sol-nedgangen. Det er omridset af fem meget klassiske klasser, hvor vi helt til højre fx har en sniper og helt til venstre har en “heavy”-class. Vil vi denne gang se Halo gå væk fra det gode gamle deathmatch gameplay, hvor man skal ud og kæmpe om power-våbene og i stedet bliver det erstattet med “classes” som vi fx kender fra COD-serien?

Det har før været rygtet at Bungie arbejdede på en squad-version af Halo; men tør Bungie gå væk fra den gamle formular der har sikret dem utallige timers underholdning online?