Handball 21 er netop udgivet. I år er det lidt bemærkelses værdigt for os danskere. På forsiden af coveret er nemlig vores alle sammens Mikkel Hansen. Vi har haft fat i PlayStation 4 versionen af spillet.

Jeg kan lige så godt melde ud med det samme, at jeg faktisk aldrig har spillet et håndbold spil. Så dette er helt nyt for mig. Men det er måske også sundt for en anmeldelse at man ser på det med helt nye øjne.

Det er ikke fordi jeg ikke interessere mig for sports spil. For normalt er jeg typen der hopper fra den ene sports titel til den anden. Det er jo en sjov måde at dyrke sport på når man er lidt for doven til at gå til det.

Kan sige med det samme, at det var med stor forventning da den første håndbold kamp skulle spilles. Jeg kender selvfølgelig alle regler og så videre, da jeg har set en del håndbold kampe i tidens løb. Så jeg tænkte at det er da lige til at gå til.

Det viste sig hurtigt at jeg desværre tog ret meget fejl. Da den første kamp blev sat i gang, virkede jeg nok mest som en forvirret høne uden hoved. Det var i hvert fald sådan som det så ud når man sad og så med.

Spillet er lige til at gå til. Men den måde man skal spille på virker meget mærkelig i starten. Det der forvirrede mig mest er at det ikke er lige til at vælge en spiller når man skal forsvare ens mål. Der vil spillet helst have en til at styre hele forsvaret på en gang.

Denne måde er også smart nok når man kommer ind i hvordan det fungerer. Problemet er så bare at det mere eller mindre virker som det er det som er hoved essensen i spillet. Når man blokere modstanderen i forsvaret, så er der ikke mange regler lader det til. Dommeren ser i hvert fald igennem fingre med meget.

Når man spiller er muligheden talrige for forskellige skud muligheder. Dette er super lækkert. Det giver nemlig spillet en hvis adspredelse i kampens hede. Når man først mestre diverse skud, så er det faktisk ret underholdende.

Noget jeg med det samme kan sige, er man ikke skal forvente at Handball 21 er håndboldens svar på FIFA. For det er slet ikke sådan landet ligger. Man kan godt mærke at det ikke er populært på samme måde med håndbold som spil som på den måde fodbold er.

I Handball 21 er der fokus på man kan spille med sit lokale hold eller dem man nu holder med. Det er en af de ting der trækker spillet godt op, for der er massere af hold vi kender til. Ud over det så har de også lånt lidt fra FUT i FIFA serien med spiller kort. Dette er en sjov lille ting men ikke noget man gider bruge alt for meget tid på.

Skal man have en titel der skal pryde den danske hylde så er Handball 21 er okay bud. Der er god underholdning i spillet når man kommer ind i dets mekanikker.

Handball 21 henvender sig til fans. Er man ny skal man tilgå denne titel med stor åbenhed. Gør man det så har man en okay solid titel her.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægMørket er kommet til Destiny 2 i Beyond Light
Næste indlægLogitech G PRO X SUPERLIGHT
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
handball-21-anmeldelseSkal man have en titel der skal pryde den danske hylde så er Handball 21 er okay bud. Der er god underholdning i spillet når man kommer ind i dets mekanikker.