Logitech G, et af Logitechs brands (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) og verdensleder inden for spilteknologi og udstyr, præsenterer i dag sin hidtil letteste trådløse e-sportsgamingmus, Logitech G PRO X SUPERLIGHT. Sammen med den trådløse LIGHTSPEED teknologi, HERO 25K sensor og et meget raffineret mekanisk design, er PRO X SUPERLIGHT hurtigt blevet den nye foretrukne gamingmus for verdens professionelle e-sportsudøvere.

”At have et godt sigte er et must, især når man spiller CS:GO,” siger Oleksandr Kostyliev, bedre kendt som s1mple, en professionel Counter-Strike: Global Offensivspiller for Natus Vincere (NAVI). “Logitech G PRO X SUPERLIGHT giver mig mulighed for at fortsætte med at spille på mit højeste med nul begrænsninger, nul kompromiser og vigtigst af alt, uden at ramme ved siden af!”

Den nye PRO X SUPERLIGHT tilslutter sig til den imponerende række af PRO-Series udstyret, som allerede er kendt for kvalitet og høj ydeevne blandt verdens førende inden for e-sportsudøvere. PRO X SUPERLIGHT blev afprøvet i praksis og spillede en hovedrolle i at hjælpe ASTRALIS med at vinde sæson 12 ESL PRO League-Finalen, og den hjalp G2 Esports med at vinde European League of Legends 2020.

”Jeg leder altid efter det perfekte supplement til at øge mine evner,” sagde Benita Novshadian, også kendt som bENITA, en professionel Valorant-spiller for CLG. ”Den nyeste PRO X Gamingmus er let og præcis, hvilket gør, at jeg kan have fuldt fokus på spillet og den konkrete opgave. Der er absolut intet, der holder mig tilbage! ”

For at imødekomme kravene for konkurrencedygtigt spil blev den nye PRO X SUPERLIGHT designet til at fjerne alle hindringer for at kunne vinde, ved at være Logitech G’s letteste og hurtigste PRO trådløse mus hidtil. Med omfattende tekniske ændringer og et design, der reducerer vægten samtidig med at ydeevnen forbedres, vejer PRO X SUPERLIGHT nu mindre end 63 gram og er næsten 25% lettere end PRO Wireless-forgængeren.

Derudover har PRO X SUPERLIGHT en mere lydhør trådløs LIGHTSPEED 2,4 GHz frekvens til fri afspilning og op til 70 timers batterilevetid. Den nye mus har store PTFE-fødder, der udgør en lav friktionsoplevelse, og leverer uovertruffen præcision, hastighed og manøvredygtighed.

PRO X SUPERLIGHT er udstyret med Logitech G’s HERO 25K-sensor på 25.600 DPI, branchens første mus, der nøjagtigt kan spore bevægelser på mikroniveau – ca. 1/50 tykkelsen af et menneskehår – uden at gå på kompromis med præcision. Sensoren gør dette uden brug af udjævning og uden tilfældige bevægelser eller parasitic counts.

HERO 25K-sensoren bruger et smart strømstyringssystem til konstant at kunne tilpasse billedhastigheder baseret på musens bevægelse for at minimere strømforbruget. Selv med en høj DPI, har HERO en ydeevne, der er 10 gange mere effektiv end tidligere Logitech G sensorer.

“Med PRO X SUPERLIGHT skubbede vi grænserne for, hvad der er muligt, når man kombinerer innovative teknologier som LIGHTSPEED og HERO 25K med et super letvægtsdesign,” siger Chris Pate, portfolio manager for Logitech G PRO-serien. “Testet og valideret af professionelle e-sportsudøvere verden over, er PRO X SUPERLIGHT svaret for spillere, der er på udkig efter det bedste udstyr inden for gaming.”

Pris og tilgængelighed

Fra i dag kan Logitech G PRO X SUPERLIGHT forudbestilles på Logitechg.com til DKK 1.099,- i både sort og hvid.

Key Features

● Designed With Pros, Engineered to Win: Designed with the world’s leading pros to

engineer the world’s best competitive gaming mouse.

● LIGHTWEIGHT: With hyper-minimal redesign, PRO X SUPERLIGHT is our lightest and

fastest PRO mouse ever weighing in at under 63 grams. Almost 25% lighter than

standard PRO Wireless mouse.

● LIGHTSPEED Wireless: LIGHTSPEED is next-gen, pro-grade wireless

technology with even more responsive and reliable connectivity.

● HERO Sensor: HERO Sensor, engineered by Logitech G, is incredibly

precise, fast, and consistent for ultra-fine control.

● Zero-Additive PTFE Feet: Zero-additive PTFE mouse feet deliver a smooth

glide for an incredibly smooth connection to your game.

Technical Specifications

● LIGHTSPEED™ wireless technology

● Onboard memory1

● Click tensioning system

● Zero-additive PTFE Feet

● 5 buttons

Tracking

● Sensor: HERO™

● Resolution: 100 – 25,600 DPI

● Max. acceleration: > 40G2

● Max. speed: > 400 IPS2

● Zero smoothing/acceleration/filtering

Responsiveness

● USB report rate: 1000 Hz (1ms)

● Microprocessor: 32-bit ARM

Battery Life3

● Constant motion: 70h

Physical Specifications

● Height: 125.0 mm (4.92 in)

● Width: 63.5 mm (2.50 in)

● Depth: 40.0 mm (1.57 in)

● Weight: <63 g (<2.2 oz)