BenQ PD2705U

Uanset hvor mange penge du har brugt på dit kameraudstyr, eller hvor lang tid du har brugt på at forfine dine Photoshop-evner, falder det hele lidt til jorden, hvis ikke du efterfølgende har en skærm at arbejde på, der til fulde kan vise både farver og kontraster, som de ideelt bør se ud.

Med understøttelse af 99% sRGB og Rec.709 vises farverne korrekt på et IPS-panel med UHD-opløsning (3840×2160 pixels). Yderligere byder BenQ PD2705U på særlige billedindstillinger som ”CAD/CAM”, ”Animation” og ”Darkroom,” der hurtigt optimerer skærmen til brug med de mest populære professionelle programmer.  

Billede, lyd og opladning af tilsluttede enheder klares alt sammen via et enkelt USB-C kabel.  Pris ca. 4.600 kr.

Sandisk Proffesional Pro-G40 SSD

Med en transportabel SSD er der ikke længere grund til at lade sig begrænse af kameraets interne lagerkapacitet, og med størrelser på enten 1 eller 2 terrabyte er Sandisks Pro-G40 den optimale rejsepartner til professionelle og entusiaster med brug for mere plads.

Med Pro-G40 er der heller ikke længere nogen grund til at være bange for, at dine filer går tabt, da Sandisk har bygget Pro-G40 med et ultra-robust design, der blandt andet sikrer IP68 støv/vand beskyttelse og derudover beskyttet af et hårdført ydre og kan dermed modstå fald fra op til 3 meters højde.   Thunderbolt 3 og USB 3.2 Gen 2-understøttelse sikrer kompatibilitet og høje overførselshastigheder.  Pris ca. 3.000 kr for 1T

Netgear Nighthawk RAXE500

Hvis du har brug for den højeste trådløse hastighed på hjemme- eller kontornetværket, samt en klippestabil forbindelse til dine enheder, kan Nighthawk RAXE500 meget vel være løsningen. 

Med understøttelse af den nyeste WiFi 6E standard er de høje hastigheder garanteret, samtidigt med at en forøgelse af båndbredden betyder at alle de mange enheder nu har mere kapacitet at udnytte, og derfor i mindre grad vil forstyrre hinanden. 

RAXE500 giver samtidigt op til 300kvm dækning, og routeren kan derfor placeres som del af det samlede IT-setup, uden at det går ud over kvaliteten af dækningen.  Pris ca. 4.700 kr.

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro er tætpakket med den mest avancerede teknologi og et større batteri, så er vægten lavere end nogensinde før. 

Med en vægt på 249 gram flyver DJI Mini 3 Pro lige under 250 gram-grænsen for, hvornår en drone kræver særlig tilladelse til at flyve i befolkede områder, hvilket giver uanede kreative muligheder for content-creators, dronepiloter og fotografer. 

Dette bakkes op af Mini 3 Pro-dronens sammenklappelige design, som gør den let at have med sig overalt, og den er klar til at flyve på ingen tid. Pris ca. 5.500 kr.

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless

Uanset om du spiller på PC eller PlayStation, er det nyeste trådløse headset fra SteelSeries klar til at forkæle dig med et detaljeret lydbillede, buldrende bas og nem betjening. Det trådløse Arctis Nova Pro Wireless tilbyder samtidigt active noise cancellation og Bluetooth-forbindelse, hvilket gør det til et alsidigt headset, der kan bruges til mere end kun gaming.

Som et af de eneste trådløse gaming headsets på markedet, kommer Arctis Nova Pro Wireless som standard med to batterier samt en opladestation. Batteriet skiftes på sekunder, og der er derfor ikke længere grund til at frygte, at man kommer til at sidde uden lyd i ørene. 

Den indbyggede ClearCast Gen 2-mikrofon sikrer, at holdet altid kan høre dig med tydelig stemmegengivelse og gør samtidigt brug af AI-assisteret noise cancelling, hvilket betyder, at holdet ikke længere behøver at høre på støvsugeren i baggrunden.   Pris ca. 2.900 kr.

BenQ Mobiuz EX2710U

Hvis du mangler en skærm, der både kan vise billedet fra din gaming PC og din PlayStation 5 eller Xbox Series X, er BenQ’s nye Mobiuz EX2710U et særdeles stærkt bud på kompetent gaming-skærm, hvor der er kælet for alle detaljerne. 

Med en opdateringshastighed på 144Hz og op til 4K-opløsning er man både sikret en silkeblød billedhastighed og knivskarpe pixels, og i kombination med FreeSync Premium Pro kan man se frem til en fremragende spiloplevelse. 

Konsolejere vil samtidigt kunne glæde sig over at EX2710U også understøtter HDMI 2.1, hvilket betyder, at man kan se frem til 4K i 120Hz og VRR-understøttelse, så konsollerne kan vise sig fra deres absolut bedste side. Pris ca. 8.900 kr.

Netgear Nighthawk RAXE300

Der er få ting mere bittert end at tabe en online-kamp, fordi den trådløse forbindelse er ustabil, langsom eller blot ikke er i stand til at dække et stort nok område. Med Nighthawk RAXE300 fra Netgear er der ikke længere grund til at bruge tid på den slags problemer.  

Med understøttelse af den nyeste WiFi 6E standard er de høje hastigheder garanteret, samtidigt med at en forøgelse af båndbredden betyder, at alle de mange enheder nu har mere kapacitet at udnytte og derfor i mindre grad vil forstyrre hinanden.

Ønsker man at kable gaming PC-en og konsolsamlingen, vil man kunne glæde sig over, at RAXE300 er udstyret med et styks 2.5G ethernet-port og fem Gigabit-porte, hvilket betyder, at man kan køre både trådløs- og kablet-netværk simultant uden nogen form for tab af kvalitet på netværksforbindelsen.  Pris ca. 2.900 kr.

SteelSeries Apex 9 TKL

Mange gamere har for længst valgt at udskifte deres gamle membrankeyboard med et mekanisk keyboard grundet højere præcision og de lækre klik, men SteelSeries har taget det hele et skridt længere med introduktionen af deres nye optiske OptiPoint switches. 

Apex 9 TKL giver derfor mulighed for, at du selv kan bestemme, hvornår hver enkelt tastetryk skal opfanges af keyboardet, hvilket betyder, at du kan sætte det hele op, som du selv ønsker. Samtidigt har keyboardet en reponstid på kun 0.2ms, hvilket betyder, at den største begrænsning bliver dine egne evner. 

Med sit TKL (tenkeyless) design fylder Apex 9 TKL mindre på bordet, og så har du endda mulighed for at sætte dit eget præg på det, da man kan udskifte hver enkelt switch uden at skulle skrue det hele fra hinanden.  Pris ca. 1.200 kr.

Secretlab TITAN Evo 2022

Selv det vildeste gaming-setup falder en smule til jorden, hvis man ikke har en trone af samme kvalitet at betjene det fra. Titan Evo 2022-serien fra Secretlab er vidt og bredt blevet kåret til markedets bedste gamingstol, og det er der flere grunde til. 

Med sit ”L-ADAPT”-system tilbyder stolen fuld lumbar-støtte, hvilket ikke kun giver en mere komfortabel siddeoplevelse, men også hjælper til med at sørge for, at du ikke sidder skævt. Oplevelsen gøres endnu mere komfortabel ved, at alt fra armlæn til nakkepuder og rygstøtte kan justeres, præcis som du ønsker det.

Secretlab har sørget for at der er plads til alle med modeller i størrelser fra small (<169cm/<90kg) til XL (181-205cm/80-180kg), og så er der samtidigt massevis af forskellige designs at vælge i mellem, således at du kan sammensætte din egen helt personlige stol.  Pris ca. 4.200 kr.

Sharp EQ 65” QLED

Udtværede farver og manglende detaljer kan tage gejsten ud af ethvert actionbrag, og selv den største superhelts evner kommer til kort på en fladskærm, hvor man er i tvivl om, hvem der er helten, og hvem der er skurken. 

Sharps nye EQ-serie bruger Quantum Dot-teknologi og Dolby Vision til at sikre et detaljeret billede med stærke farver og HDR-understøttelse. Android-integration betyder, at du har direkte adgang til alle dine streamingservices, og et lydsystem fra Harman/Kardon sikrer, at du kan nyde dem alle med et lydbillede, der er lige så bombastisk som billedet.   

Sharps ”Frameless”-design giver samtidigt TV’et gør et minimalistisk udseende, der uden videre vil kunne integreres i enhver stue uden alt for alvorlige diskussioner med din bedre halvdel. Pris ca. 9.000 kr.

Nokia T21 4GB/128GB LTE (4G)

Det er aldrig sjovt at tabe kampen om retten til fladskærmen, men det kan være på grænsen til katastrofalt, når det gælder den vigtige fodboldkamp eller det seneste afsnit af favoritserien. 

Redningen kan findes i T21 tabletten fra Nokia, der ikke kun vil lade dig nyde serier og sport via en 2K-skærm med et skarpt og detaljeret billede, men også vil sikre dig op til 15 timers brug på én opladning. Tabletten kan hurtigoplades, og derfor er der ikke længere nogen grund til at frygte at skulle gå glip af noget. 

Med T21 kan du samtidigt glæde dig over, at der i konstruktionen er gjort brug af 60 procents genbrugsplast, samt at du ikke længere behøver at frygte en potentiel katastrofe, hvis du skulle tabe den, da Nokia har sørget for at udstyre den med et hårdt aluminiumskabinet.  Pris ca. 2.300 kr.

Denon Home 250

Når du ønsker at lytte til det seneste Hans Zimmer-soundtrack, mens du tilbereder aftensmaden, er Denon Home 250 et af de bedste bud på en kompakt og trådløs højtaler, der stadig rummer nok kraft til at kunne gengive hele favoritplaylisten med detaljer og dybde. 

Betjeningen er holdt nem og overskuelig, men skulle du hellere vil klare det hele fra din smartphone, lader det sig også gøre via Bluetooth, ligesom også Google Assistant og Amazon Alexa er supporteret. Højtaleren understøtter også alle de mest populære musiktjenester, og så kan du endda problemløst lade den indgå i hele dit hjemme-setup, da Denon også har sørget for at gøre den til del af deres samlede Heos-system.  Pris ca. 3.200 kr.

Bowers & Wilkins PX8

Hvis de store film eller musikoplevelser gemmes til resten af familien er gået til ro, og mulighederne for at lade gulvhøjtalerne spille for fuld blæs derfor ikke er der, er der ingen grund til at gå på kompromis med den store lydoplevelse. 

PX8 er det seneste bud på et sæt kompromisløse, trådløse høretelefoner fra Bowers & Wilkins, hvor der ikke er sparet på en eneste detalje. Aluminium, kulfiber og læder er kombineret for at både komfort, holdbarhed og lyd er helt i top.

For de som også ønsker sig at sæt høretelefoner, der også kan bruges til at tage telefonopkald, er PX8 også udstyret med seks mikrofoner for præcis stemmegengivelse, og så bydes der også på active noise cancellation (ANC), så der ikke er nogen grund til at blive forstyrret af eventuel baggrundsstøj.  Pris ca. 5.200 kr.

Nokia X30 5G

Det kan være lidt af en udfordring at vælge en telefon, hvor man ikke med det samme skal frygte, at noget nyt og bedre lander kort tid efter, man har fortaget sit køb. Den slags forsøger Nokia at komme til livs med deres Nokia X30 5G, hvor fabrikanten ikke kun garanterer alle købere 3 år med månedlige opdateringer, sådan at både sikkerhed og funktionalitet holdes skarp, men også gør det med en bæredygtig tankegang. 

Nokia X30 5G er lavet med 100% genanvendt aluminium og 65% genbrugsplast, og samtidig er kvaliteten holdt i top med en stærk metalramme og robust 90Hz AMOLED (PureDisplay) skærm, der både sikrer et silkeblødt billede under brug, og samtidigt sørger for at farver og detaljer altid står skarpt.     

Pureview-kameraet sikrer, at du kan tage skarpe billeder i alle situationer, hvilket betyder, at du altid kan have kameraet klar, uanset om der skal tages billeder om natten, eller den snarere står på naturbilleder med ultravidvinkel. Pris ca. 3.500 kr.

SanDisk Extreme Pro SSD

Hvad enten det er fordi, man står i en situation, hvor man har brug for at kunne transportere og overføre store filer på et splitsekund, eller man måske i stedet altid ønsker at have en lokal, fysisk backup, er SanDisks Extreme Pro SSD den ideelle løsning. 

Med størrelser fra 1 til 4 terrabyte er det de færreste der vil opleve pladsmangel, og med understøttelse af USB 3.2 kan man nyde overførselshastigheder på op til 20Gb/s, så både backups og overførsel af filer kan klares på kort tid. 

Extreme Pro SSD-serien fra SanDisk er samtidig en robust rejsemakker, der kan klare at blive tabt fra op til to meters højde, samtidigt med at den også er IP55 vand- og støvresistent.  Pris ca. 1.500 kr.

EcoFlow RIVER 2

Frygten for at løbe tør for strøm kan sende kolde gys ned ad ryggen på selv den mest erfarende gadget-fan, hvilket er hvorfor EcoFlow står klar til at redde dagen med deres imponerede River 2. 

Med 256Wh kapacitet og 300W output (op til 600W med X-Boost) er der mere end nok kapacitet til at telt- og campingture ikke længere behøver at betyde afladede smartphones, manglende lys og laptop-brug, når regnen gør det umuligt at bevæge sig udenfor. 

Vægten på lige under 3.5kg gør River 2 nem at have med, og så kan hele enheden oplades på kun en time. EcoFlow lover samtidigt, at River 2 kan oplades over 3000 gange, hvilket svarer til 10 års brug, og er 6 år længere levetid end industristandarden. Skulle man alligevel være bange for at noget går galt, kan man glæde sig over de 5 års garanti, som medfølger ved køb. Pris ca. 2.400 kr.

SteelSeries Aerox 5 Wireless mus

Det er naturligvis altid en mulighed at tilgå sine Excel-dokumenter med en beige-grå mus, der kun fra tid til anden registrer, når man forsøger at flytte markøren. Den slags kan dog gøres sjovere og mere effektivt med en mus som Aerox 5 Wireless.

Med en vægt på kun 74g føles musen næsten vægtløs, når den tages i brug, og med ni forskellige knapper, der alle kan programmeres, er det muligt at sætte genveje op til alle de funktioner, man bruger mest. Den trådløse tilslutning kan både klares med Bluetooth 5.0 og via Quantum 2.0 Wireless, der sørger for at hver en lille bevægelse med musen reflekteres på skærmen. Holdbarheden er også i top, med knapper der kan bruges op til 80 millioner gange, og så kan du sætte dit eget præg på det hele, ved at bestemme i hvilke farver musen skal gløde. 

Aerox 5 Wireless er dog endnu bedre, når den slippes løs i middagspauserne, hvor både de 18.000 CPI og 40G acceleration til fulde viser sin værd, når online-modstanderne hurtigt forvandles til kanonføde. Pris ca. 900 kr.

Poly Sync 10

De fleste af os har prøvet at deltage i et online-møde, hvor en eller flere af deltagerne lyder som om de befinder sig under vandet, hvilket oftest kan forklares med en mikrofon af tvivlsom kvalitet. Hvis du ikke ønsker at havne i samme situation, bør du overveje den trådløse Sync 10 mødehøjtaler fra Poly, der garanterer sublim gengivelse af dine stemme.

Poly 10 sørger selv for at rydde op i lydbilledet, uanset om man bruger den alene eller sidder flere om den, og højttaleren frasorterer baggrundsstøj, så man kan fokusere på stemmerne. Funktionaliteten er holdt simpel, og via den medfølgende software kan man sætte en genvejstast op til det program, man bruger mest, mens Teams-brugere i stedet vil kunne bruge den dedikerede Teams-knap. 

En opladning giver 20 timers brug, og skulle du være havnet i en situation, hvor din smartphone mangler strøm, kan du også dele Sync 10’s batteri med den. Nærmest uanset hvilken slags enhed du vælger at sætte til, sker tilslutningen på sekunder via enten Bluetooth eller USB-kabel.  Pris ca. 650 kr.

Netgear Orbi 762S

Det kan være utrolig frustrerende at måtte sætte en opgave på pause, fordi den trådløse forbindelse er ustabil og kun i perioder giver dig adgang til netværket. 

Den slags kan undgås med Netgears seneste udvidelse af deres anmelderroste Orbi-serie. Med understøttelse af WiFi 6 opnås både høje hastigheder og tilslutning af flere enheder på samme tid end tidligere, uden at det går ud over kvaliteten af forbindelsen.

Med 3 Orbi 760 enheder er det muligt at dække op mod 525 kvadratmeter, men har man brug for mere rækkevidde er mesh-systemet lavet modulært, sådan at det  nemt kan udvides med flere enheder. Pris ca. 3.800 kr.