Vi har før haft fat i Hatsune Miku spillene. Sidst var det Hatsune Miku: Project DIVA X der stod for skud. Nu er turen kommet til Hatsune Miku: Project DIVA MegaMix som er en Nintendo Switch eksklusiv titel.

Folk som kender til Hatsune Miku serien har med stor ærgrelse at spillet var udgivet i Japan blandt andet. Men i morgen udgives spillet i en version på vores breddegrader. Vi ser nu nærmere på spillet.

Man tror måske ikke at Japansk pop musik kan noget her i Europa. Men der finder man hurtigt ud af man tager fejl. Hatsune Miku, som nok er den største inde for den genre er et kæmpe navn. Også her i Europa. Det er desværre ikke så tit vi kan få glæde af de store digitale koncerter der er med hende. Men så må man bare nyde spillene i stedet for.

Når man kommer i gang med spillet, vil man hvis man har prøvet serien før, nikke meget genkendende til hvad spillet har at byde på. For det ligner jo stort set sig selv. Og mange af titlerne er selvfølgelig gengangere, da man jo samler en hulens masse hits her.

Det der gør at Switch versionen skiller sig ud fra dem vi kender, er at det har en game mode der benytter dine Joy-Cons unikke evner til at give dig en ny oplevelse. Hvis man prøver sig frem med den game mode, finder man ud af det ikke kun er at trykke på de rigtige knapper på det rigtige tidspunkt som det normalt ellers er.

Du skal blandt andet bruge dine Joy-Cons motion control mulighed. Dette gør oplevelsen af Hatsune Miku: Project DIVA MegaMix meget unik. Det er nemlig ret nyt (for mig i hvert fald) man også skal bevæge controlleren mens man spiller. Dette er super sjovt, men det gør i hvert fald ikke spillet nemmere. Men derimod meget udfordrende på den fede måde.

Og nu da vi er ved udfordring, så er der en ting der undre mig en lille smule. Spillet er jo delt op i sværhedsgrader, hvilket er fedt. Men kommer man ind til Hatsune Miku: Project DIVA MegaMix som den første titel man spiller i serien kan det godt virke en smule svært måske.

For den letteste sværhedsgrad svarer måske til det vi kender som normal, fra blandt andet PlayStation 4 versionerne af spillene. Dette gør mig absolut ikke noget. Men er man ikke så stiv til disse spil, så kan det godt give en svært start.

Men lige meget hvad man siger om spillet, og hvor god man er til sine controllere, så vil man altid kunne finde spillet udfordrende. For spillet har en god stak sværhedsgrader, så lige meget hvad, så skal det nok virke svært for den normale gamer.

Ud over den nye game mode, så ligner spillet som sagt sig selv. Man skal spille en masse sange, sætte rekorder og samle spillets valuta. Det som man bruger mest tid er sidst nævnte. For der er et hav af figurer, tøj og gadgets at få fingrene i. Så bliver du ikke træt af Japanske pop sange, så har du en kæmpe tisrøver her.

Der er i hvert fald også en masse at gå i gang med her. For der er hele 101 sange i standard versionen af spillet. Og er det ikke nok er der 6 DLC pakker indtil videre. Der kommer nok flere med tiden lader det til.

Da jeg spillede Hatsune Miku: Project DIVA X var jeg uden tvivl vild med Love song. Blev lidt trist da jeg ikke kunne finde den sang i spillet eller i DLC pakkerne. Men med tiden kom jeg hurtigt over det. For spillet har den ene ørehænger efter den anden. Var specielt vild med Romeo and Cinderella. I fåren smagsprøve på den her:

Hatsune Miku: Project DIVA MegaMix er en vinder. Har man den mindste svaghed for ørehængere vil man elske denne titel. Det er en titel der bare bliver ved med at give.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPaper Mario: The Origami King har fået udgivelses dato
Næste indlægBethesda udgiver The Elder Scrolls: Blades på Nintendo Switch
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
Hatsune Miku: Project DIVA MegaMix er en vinder. Har man den mindste svaghed for ørehængere vil man elske denne titel. Det er en titel der bare bliver ved med at give.hatsune-miku-project-diva-megamix-anmeldelse