I næste måned lander Hogwarts Legacy på konsoller og PC. Spillet er kæmpe stort og fyldt med magisk indhold fra Potter universet. Men hvad kræver spillet, hvis du skulle ønske at spille den på PC? Det har vi svaret på lige her.

Hogwarts Legacy ligger til at blive et af årets aller største spil og det er med god grund. Fans af Harry Potter serien og bare hele dét univers i sig selv, har rigtig meget at se frem til. Vi ved allerede en hel del om hvad spillet kommer til at indeholde, og det ligger ikke på den lade side.

Men med så stort et spil, så må det også kræve lidt hestekræfter af din PC. Og til det kan vi kun svare ja, i den grad! Specielt hvis du vil op og ramme Ultra 4K, så skal du have dig en mindre bæst af en maskine. Du kan læse herunder, hvad der kræves af hver enkelt specifikation.

Så hvis du agter at skulle spille med de højeste settings, så skal du nok en tur ud og købe lidt nyt (og dyrt) hardware. Såfremt du ikke allerede har en maskine der kan klare indstillingerne, så er du good-to-go!

Hogwarts Legacy udkommer d. 10 Februar, 2023 på PS5, Xbox Series X|S og PC.
Udkommer d. 4 April, 2023 på PS4 og Xbox One og d. 25 Juli, 2023 på Nintendo Switch.