IO Interactive har annonceret en lille tilføjelse til Hitman III spillet i form af Hitman Freelancer. Her bliver der introduceret nogle nye gameplay elementer, som får dig op på tåspidserne og du må planlægge dig frem til hvordan du bedst muligt når dit mål.

Hitman Freelancer beskrives som en meget selvstændig oplevelse. Hvor i de andre Hitman spil, der skal du blot udføre en opgave og alt hvad der indebære at finde frem til ens mistænkte, forsyninger og gear, bliver håndteret af organisationen som Agent 47 er hos. Men her i Hitman Freelancer, skal du selv sørge for det hele.

Du skal selv opveje pros og cons i forhold til hvordan du vil håndtere en opgave. Opbygning af dit arsenal af gear, skal du også selv håndtere og ikke mindst hvad du vil bringe med dig ud i marken, når du skal fuldføre dine opgaver. Du skal også selv bestemme hvilke syndikater du vil op i mod. Dette er baseret på din egen gameplay stil, favorit lokationer og hvilke typer af kriminalitet du helst ser gaderne tomme for. I Showdown missioner, kan du også selv håndtere det at lave efterforskning og undersøgelser af den opgave du vil blive stillet over for.

Hitman Freelancer er helt fri for scriptet begivenheder. Her er ingen cinematic kills, eller holden i hånden. Du er helt på egen hånd, og alt efter hvilken kombination af gear, lokation osv. du vælger, udgør om din mission bliver en succes eller ej.

Hitman Freelancer bliver en del af Hitman World of Assassination, og er du ejer af den, kan du spille den fra d. 26 Januar.