Hvis du er vild med tur-baseret strategi spil så er det her du skal læse med. Heroes of Twilight er nemlig annonceret.

Heroes of Twilight er et kommende mobil spil, som allerede lyder ret lovende. Læs mere om spillet her i den officielle pressemeddelelse:

Det nye free-to-play mobil spil er på vej til Android og iOS enheder til sommer.

Hamborg, Tyskland – 23. marts 2021 – gamigo og BKOM Studios kan med stor glæde annoncere Heroes of Twilight. Det prisvindende univers “Zikverländ” vækkes endnu en gang  til live på Android og iOS enheder. Spillet byder på et mix af flere genre som fører tur-baseret strategi spil sammen med vilde real-time PvP kampe. Spillerne vil have adgang til et stort arkiv af unikke karakterer og en bred vifte af magiske kort. Heroes of Twilight giver os et friskt pust til battle arena genren.

Det handler ikke kun om hårde slag og ødelæggende strategiske kampe. Heroes of Twilight prydes af et charmerende univers og en helt speciel dag/nat cyklus i enhver Arena kamp. Når solen står op eller går ned, vil karakteren skifte til nye evner og man får mulighed for at opgraderer sin helt i forhold til ens spillestil. Alle helte har derfor 2 forskellige personligheder, som giver et taktisk element og dobbelt så mange muligheder for tæve modstanderen.

Heroes of Twilight begyndte som en magisk godnathistorie i en verden fortalt af gamigo´s udvikler men endte med at blive til et spændende nyt free-to-play mobil eventyr.

Spillets højdepunkter

  • Et udfordrende mix af tur-baserede strategi mekanikker, kraftfulde kort, og taktiske elementer i spillet
  • Løb om hjørner med din modstander i 1mod1 PvP arena kampe
  • Et robust og fair matchmaking system mellem spillerne
  • Dag og nat cyklus mekanik, som har indflydelse på enhver kamp
  • Helte der skifter evner: 1 karakter, 2 personligheder
  • Klan system, ranglister, begivenheder og vilde turneringer

Hold øje med Heroes of Twilight i løbet af sommeren. Mere information om spillet frigives i løbet af de kommende uger. Indtil videre kan spillerne holde sig opdateret på den officielle hjemmeside.