NBC er igang med at producere en ny omgang af hit serien Heroes. Heroes Reborn får dermed to spil, som giver en ekstra oplevelse til fans af serien, på både Xbox One, PS4 og mobiltelefoner.

Det første spil bliver Heroes Reborn: Gemini, hvilket bliver en første-persons action-adventure spil. Spillet udkommer til både Xbox One og PS4. Her får spillere mulighed for at stifte bekendtskab med en ny karakter, Cassandra. Hun har evnen til at manipulere med tid og hun besidder telekinetiske kræfter. Dem skal bruge på smarte måder, for at bekæmpe fjender og løse puzzle elementer.

Mobilspillet hedder Heroes Reborn: Enigma. Den kommer til både iOS og Android. Her bliver der brugt Unreal Engine 4, som kommer til at sætte skub i grafikken. Vi kommer til at følge Cassandra’s 14 årige søster, Dahila. Hun er fanget i en af statens faciliteter og må gøre alt hun kan, for at flygte.

Begge spil bliver lavet af selskabet der også stod bag Man of Steel og World War Z mobilspillet. Der forventes en trailer for begge spil lidt senere, da der vil blive afholdt et Heroes panel under dette års Comic Con i San Diego.