Det er nok svært at nævne League of Legends og kunne sige at man slet ikke har hørt om det. Spillet har haft en kæmpe succes lige siden det blev udgivet. Nu er tiden kommet til en lille hyggelig Spin-Off titel til League universet. Vi ser nu nærmere på Nintendo Switch versionen af Hextech Mayhem: A League of Legends Story som er en del af Riot Forge udgivelsen. Spillet er også ude i en PC version.

Nu sidder du måske og tænker “Hvad er Hextech Mayhem: A League of Legends Story for noget?”. Det kan vi starte med at svare på her. Spillet er kort og godt et rytme spil som tager udgangspunkt i det meget velkendte League of Legends univers.

Det giver sig ud for at være et “fast paced” spil fyldt med bomber, hop, dans og en masse kaos. Det vil I lige få klarlagt ved at se denne trailer til spillet:

Jeg må nok erkende at spillet lever meget op til hvad det lover. Det startede ellers ret blidt ud under spillet tutorial. Der følte jeg mig nu ganske “tryg” ved at spille det, og tænke at det var ikke så galt som det så ud til i traileren.

Det ville så vise sig at jeg tog ret så meget fejl der. For da jeg gik i gang med den første bane hvor man var på egen hånd, begyndte kaos at melde sin ankomst. Der er ikke den store overgang må man sige, det er bare lige på og hårdt.

Der er ikke noget i vejen med at man har valgt at skyde spillet i gang på den måde, men det kan nok skræmme nogle spillere. Men på den måde må man sige at spillet lever op til hvad det lover lige fra starten af.

Det gælder kort og godt om at hoppe, dukke sig og smide bomber så det passer med rytmen i musikken der er i spillet. Dette lyder egentligt ret nemt men sådan er det på ingen måde.

Jeg syntes ellers normalt at jeg er ret god til at spille de rytme spil. Plejer at have stor succes med dem, men det er desværre ikke helt tilfældet denne gang. Det virker lidt som om at spillet er en lille smule “out of sync”.

Man får følelsen af at selvom man trykker på det perfekte tidspunkt, så er det ikke helt det der sker på skærmen. Jeg har testet det både i docket version og håndholdt for at eliminerer enhver tvivl om en form for forsinkelse, men stadig med samme resultat.

Det er på ingen måde noget der ødelægger selve spiloplevelsen, men det gør det bare noget svære at komme i gang med. Jeg tror ikke på det er mig den er gal med, men kan jo være. Så håber der kommer en opdatering der kan fixe det, så man får den fulde oplevelse ud af det.

Ud over den oplevelse, er Hextech Mayhem: A League of Legends Story en sand fornøjelse at spille. Spillet har vildt meget fart og tempo og er vild med lydsporet i spillet. 

Hextech Mayhem: A League of Legends Story er en lækker Spin-Off titel til det kære League univers. Spillet byder på fart og tempo fra starten af, og det kan med sikkerhed siges at det lever op til at levere varen med en masse kaos, på den fede måde. Så skal der kaos i hjemmet så gør dig selv den tjeneste at prøve Hextech Mayhem: A League of Legends Story.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPlayStation Plus titler for december 2021
Næste indlægHombli gør danske hjem smartere!
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
hextech-mayhem-a-league-of-legends-story-anmeldelseHextech Mayhem: A League of Legends Story er en lækker Spin-Off titel til det kære League univers. Spillet byder på fart og tempo fra starten af, og det kan med sikkerhed siges at det lever op til at levere varen med en masse kaos, på den fede måde. Så skal der kaos i hjemmet så gør dig selv den tjeneste at prøve Hextech Mayhem: A League of Legends Story.