Hombli lancerer en komplet smart home løsning til alle danske hjem. Læs meget mere om det lige her:

Vi er glade for at kunne præsentere Hombli i Danmark, et hollandsk mærke, der handler om at skabe et ubekymret liv ved at forbedre dit velbefindende i hjemmet: opbygning af automatiske rutiner for at få ro i sindet, frisk luft og naturlig belysning for at holde sig i form eller (indendørs og udendørs) kameraer og intelligente dørklokker for at sikre hjemmet og holde kontakten med familie, venner og endda kæledyr. Da det smarte økosystem i hjemmet er i stærk vækst i de nordiske lande, skiller Hombli sig ud fra andre udbydere af smarte hjem ved at tilbyde løsninger, der er meget nemme at bruge og installere, meget sikre og pålidelige og fuldt kompatible med andre platforme. Og frem for alt er de overkommelige for alle. Hombli et smart hjem for alle!

Hombli tilbyder løsninger, der støtter dit fysiske og mentale velvære. De enkle, smarte hjemløsninger af høj klasse hjælper dig med at opretholde et sundere miljø og nyde det naturlige lys hele året rundt. Hombli’s løsninger hjælper dig med at holde kontakten med din familie og venner og med at skabe et behageligt rum og en behagelig atmosfære i enhver situation. Du kan være tryg ved at vide, at Hombli’s smarte sikkerhedsprodukter til hjemmet beskytter dit hjem og din hverdag.

Hombli-appen er nem at installere og giver dig mulighed for at styre alle dine Hombli-enheder. Du kan nemt styre enhederne fra hvor som helst, oprette tidsplaner og opsætte hjemmeautomatisering. Deres produkter og app er kompatible med flere tredjepartstjenester som Google home, Siri og Alexa. Hombli tilbyder en fantastisk brugervenlig oplevelse med et bredt udvalg af produkter med ægte værdi for pengene, der bruger de nyeste teknologier til at tilbyde et sikkert og ubekymret smart hjemmemiljø. Produktsortimentet består af 6 kategorier: Produktprogrammet består af følgende kategorier: Ambiance, Energi, Sikkerhed, Sensorer, Luft og Udendørs. Mulighederne er uendelige! 

Hombli tror på enkelhedens styrke. ‘Enkelthed & Bekvemmelighed derhjemme’ frem for blot et ‘Smart Home’. For alle!

For dem, der ønsker at gøre deres hjem mere sikkert, kan Hombli Smart Doorbell 2 tilbyde den nødvendige beskyttelse ved at vise, hvem der er på din dør. Det er en forbedret version af Hombli’s populære smarte video-dørklokke, så nu kan du endnu hurtigere tjekke, hvem der står foran din dør, hjemme eller ude. Så snart nogen ringer på klokken, får du en notifikation på din smartphone og/eller ekstra klokkespil i huset.

Hombli Indoor Camera har en indbygget mikrofon og højttaler, så du kan holde kontakten med din familie og dine kære. Sig hej til din baby, tjek ind til børnene efter skoletid eller bed din hund om at holde op med at gø – alt sammen via Hombli-appen. Hombli respekterer dit privatliv i høj grad og indsamler kun de data, der er nødvendige for at levere den bedste smart home-oplevelse. Dine kameraoptagelser kan gemmes på din Tuya-konto, så du kan gennemgå dem eller downloade dem.

Vi tilbringer meget tid i hjemmet, og det er vigtigt at have sund og ren luft at indånde. Den lille, men kraftfulde Hombli Air Purifier fjerner op til 99,97 % af alle bakterier, vira, pollen og andre skadelige partikler i rum på op til 25 m². Den er ideel, når du har kæledyr, allergier som høfeber, eller når ren luft simpelthen er vigtig for dig. Med din smartphone kan du kontrollere og styre luftkvaliteten hvor som helst og når som helst. På den måde skaber du et sundt miljø for dig og din familie.

Du kan skabe atmosfære og stemning til f.eks. en filmaften, spilsessioner eller julefrokost med Hombli Smart Led strip og RGB pærer. Med Smart Led strip kan du vælge mellem 16 millioner farver for at skabe den perfekte stemning i ethvert rum. Det er lige så nemt at installere den smarte RGB-pære som enhver anden pære. Tilslut den til dit hjem Wi-Fi på ingen tid via den gratis Hombli-app. Du kan bruge appen til at fjernbetjene lyset til at tænde eller slukke, justere farve og lysstyrke og indstille tidsplaner. Du kan endda bruge din stemme til at styre den smarte pære med Amazon Alexa eller Google Assistant/Home.

For at spare energi, miljø og penge kan du overvåge alle elektroniske enheders energiforbrug i realtid med  Smart Sockets. Du kan tænde/slukke enheder, tjekke status, oprette tidsplaner og indstille timere ved hjælp af den brugervenlige Hombli-app.

Hombli er nu glade for at kunne dele en stor nyhed om et eksklusivt distributørpartnerskab med Despec, den førende distributør af IT- og kontorartikler i Norden. Hombli-produkter kan købes i Danmark hos Coolshop.dk, Proshop.dk, AvXperten.dk og Mobilcovers.dk

For mere information besøg  www.hombli.com.