Spilverdenen udvikler sig i hastig fart og spillene bliver mere og mere avancerede med fantastisk grafik og imponerende lydkvalitet, endda i ægte surround! I denne uge kan du opleve og vinde alt dette, i din lokale Hi-Fi Klubben butik.

I Hi-Fi Klubben elsker vi lyd, god lyd vel at mærke! Uanset, om det er musik, film eller spil, så er lyden helt afgørende for oplevelsen. Hidtil har spil, eller gaming, været til stede lidt sporadisk i vores butikker, men i hele denne uge til og med fredag den 10. november, er du inviteret til at komme ind i alle vores butikker og opleve gaming på et fedt system i et af vores demorum.

Gran Turismo Sport

For at sparke gaming i gang for alvor i Hi-Fi Klubben holder vi i uge 45 en gaming-uge, hvor du kan komme ind og prøve det helt nye Gran Turismo Sport i en fed hjemmebiograf. Der er præmier at vinde til ugens hurtigeste i hver lokal butik, men ikke nok med det så har vi smidt en præmie i puljen til den hurtigste tid i landet. Det betyder, at når vi lukker butikkerne fredag den 10. november, så kårer vi en vinder af præmien bestående af en hjemmebiograf med projektor, lærred, højttalere, surroundreceiver og en PlayStation 4 Pro! Det betyder dog ikke, at du skal være en pro-gamer for at være med. Alle aldre, piger, drenge og forældre er velkommen til at deltage i denne enestående oplevelse.

Den hurtigste person i butikken!

I hver butik får personen med ugens hurtigste tid den lækre Arctis 3 hovedtelefon fra SteelSeries, der lader dig opleve dine spil med surround sound og sidder behageligt på hovedet under selv de længste gaming-sessions.

Besøg din lokale Hi-Fi Klubben butik i denne uge, og deltag i konkurrencen om det ultimative gamer-setup.

Se mere her

Gaming med lyd i verdensklasse

Som nævnt, og som mange gamere allerede ved, er lyden på spil i dag helt på højde med de største Hollywood-film. Det betyder dermed også, at du kan få de samme fantastiske lydoplevelser med gaming, som du kan med en god film hjemme i stuen. Det afgørende er, at du prioriterer kvalitetslyd i stedet for at nøjes med lyden fra din fladskærm.

Nogle gange kræver det blot et kabel for at få lyden over på anlægget, andre gange kan det være nødvendigt, at investere i en SoundBar eller et par aktive højttalere. Hvis du vil helt til den syvende gaming-himmel, kan den helt store hjemmebiograf-løsning være vejen frem.

Gaming med hovedtelefoner

Det er ikke altid, at gaming skal involvere hele hjemmet, og måske ønsker du også at lukke mere af for omverdenen. Dette kan være relevant både for dig, der gamer på PC, og for dig der gamer på konsol. Uanset om du er til det ene eller det andet, så har vi gaming-headsets der kan opfylde dit behov.