Vi kender allerede til hvad der kræves af din PC, når Hogwarts Legacy udkommer i næste måned. Hvis man vil helt op i de ultra grafiske højder, så skal der noget af et bæst til at køre spillet. Derimod hvis man har en konsol, enten PS5 eller Xbox Series X|S, så har man ikke samme kvaler. Det køre bare. Nu har Portkey Games annoncerede hvilke graphics modes du vil kunne vælge imellem.

Inde på Port Games Support hjemmesiden, er det netop blevet annonceret at hvis man spiller på PS5 eller Xbox Series X|S, så vil man kunne vælge mellem 2 grafiske måder at spille på. Enten kan du vælge Fidelity eller Performance.

Fidelity byder på det højeste inden for det grafiske. Forbedret skygger, skarpere teksture og effekter. Dermed er spillet lukket til 30fps. Derimod hvis du vælger Performance, så bliver visse grafiske elementer nedtonet en smule. Men dette er blot med til at spillet nu kan afvikles med 60fps, hvilket mange foretrækker.

Der er også mulighed for at gøre brug af Variable Refresh Rate (VRR). Dette er kun gældende for dem, som ejer et TV der understøtter VRR. Man kan gøre brug af VRR på både PS5 og Xbox Series X|S.

Hogwarts Legacy udkommer d. 10 Februar, 2023 på PS5, Xbox Series X|S og PC.
Udkommer d. 4 April, 2023 på PS4 og Xbox One og d. 25 Juli, 2023 på Nintendo Switch.