Nu er der kun få uger til at vi ser udgivelsen af Guerilla Games kommende store eventyr, Horizon Forbidden West som udkommer d. 18 Februar på PS4 og PS5. Guerilla Games er gået i samarbejde med udvikleren Firesprite, og sammen har de annonceret et nyt Horizon spil, som udkommer på PS VR2!

Sony har netop annonceret PlayStation VR2 og PlayStation VR2 Sense controlleren. Men udover det, så kunne Sony også løfte sløret for et helt nyt spil fra Guerilla Games og Firesprite, nemlig Horizon Call of the Mountain. Spillet er udviklet eksklusivt til PlayStation VR2, og vil gøre brug af headsettets teknologier, til at give dig suverænt gameplay. Med den nye PlayStation VR2 Sense controller, vil du også kunne opleve Horizons verden som aldrig før.

Historien kommer til at byde på en helt ny karakter. Du vil dog komme til at møde velkendte ansigter, såsom Aloy fra Zero Dawn og Forbidden West. Mere fortælles der ikke, men det bliver i den grad spændende at se hvem du ellers kommer til at møde og ikke mindst, hvem hovedpersonen er.

Indtil vi ved mere, så må du nøjes med den lille teaser her.

Horizon Call of the Mountain udkommer på PS VR2 TBA.

Horizon Forbidden West udkommer d. 18 Februar 2022, på PlayStation 4 og PlayStation 5.