Der går ikke længe før vi kan nyde Bravely Second: End Layer på Nintendo 3DS, og nu er der frigivet en ny video til spillet.

Denne gang møder vi Yew Geneolgia, som er vores heltemodige hovedperson i Bravely Second: End Layer.

Se videoen i toppen af nyheden her, og glæd jer til spillet udgives.

Bravely Second: End Layer udgives eksklusivt til Nintendo 3DS den 26. Februar.

Forrige indlægXcom 2 er ude nu
Næste indlægPokémon Super Mystery Dungeon anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)