Der er lidt tid til vi kan nyde Doom, men derfor er der da lidt nyt en gang imellem.

Denne gang her, kan vi med stor glæde præsenterer forsiden til coveret til spillet:

Er i tilfredse med denne forside til spillet ?

Doom udgives til Playstation 4, Xbox One og PC den 13. Maj i år.

Forrige indlægXcom 2 er ude nu
Næste indlægPokémon Super Mystery Dungeon anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)