HP har deres dedikerede gamer mærke Omen som er kendetegnet ved den røde stamme masken. Hvis du er i en entusiast segmentet som gamer så er Omen X lavet til dig. Vi har alle billederne af de nye produkter samt detaljer med priser her under:

Det er nok de færreste gamere, der ikke har stiftet bekendtskab med det røde skær fra den karakteristiske tribal-maske, der udgør logoet for OMEN by HP-serien, som verdens største hardwareproducent ønsker at gøre til gamernes foretrukne. Nu tager HP endnu et skridt mod denne ambition i form af en ny lancering inden for OMEN-serien, der netop er blevet annonceret ved HP Gaming Festival i Beijing. Den nye lancering byder blandt andet på en meget kraftigere og mindre OMEN 15 bærbar, udvidet funktionalitet af OMEN Command Center software med OMEN Game Stream1, samt en række nye gaming-accessories – herunder verdens første gaming headset med indbygget nedkølingsteknologi.

Gaming er en af verdens hurtigst voksende PC-kategorier. Siden lanceringen i 2016 har OMEN vokset sig til et globalt gaming-brand, der er kendt for sin kraftige performance, smarte software, forbløffende skærme samt en voksende række af must-have accessories. Alt sammen i en kvalitet, der egner sig til højeste eSports niveau.

”Vores usammenlignelige design og ingeniørvidenskab leverer det differentierede udvalg af hardware, software og gear, som gamere skal bruge til at yde deres bedste” – udtaler Anne-Sophie Hadberg, chef for Consumer Personal Systems EMEA. ”Hvad enten det er vores mest kraftige OMEN 15 bærbar, vores nye Sequencer tastatur og Reactor mus, eller vores banebrydende Mindframe headset, så sætter OMEN konstant nye standarder for teknologi”

OMEN 15 Laptop: Mindre, hurtigere og mere kraftfuld end nogensinde før

Den nye OMEN 15 Laptop kommer med et endnu smallere kabinet, hvilket gør den mere transportabel. Ved at være udviklet til gaming, designet til fordybelse og bygget til opgradering sætter denne bærbar flueben ved de fleste gameres krav.

Top features inkluderer:

 • Styrke der kan stå distancen: Oplev astronautisk grafik med den VR-klare NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 med MAX-Q Design3. 8. generation Intel® Core™ i+4 H-series quad eller six-core CPUs5 og op til 32GB DDR4-2666 RAM. Inkluderer en række lagringsmuligheder, herunder SSD, HDD, SSD + HDD eller HHD + Intel® Optane™ hukommelse6.
 • Kølig gaming: Udviklet til den varme, som gaming genererer, med større vifter, en 3-faset motor og flydende dynamiske lejer til at skabe mindre friktion og mere konsistent vifte-hastighedskontrol i alle konfigurationer. Ventiler på bagsiden og bunden trækker kold luft ind, imens to store vifter skubber varmen ud af de bagerste hjørner. Select configurations7 inkluderer udvidede ventilarialer i bunden for at øge luftstrømningen.
 • Fortab dig i spillet: 15,6”diagonal skærm med valg mellem 144hz 1080p, 60Hz 4K8 eller 60Hz 1080p og NVIDIA G-SYNC™ teknologi på select configurations7. Levende lyd via Bang & Olufsen9 og en diskret forstærker. DTS Headphone:X®(FN) for surround sound med headset til at identificere hvor fodskridt og andre lyde i spillet kommer fra.
 • Udvidelse og fleksibilitet: Gør-det-selv tilføjelser er gjort nemt via Phillips-head skruer og et enkelt panel med adgang til HDD, SSD og RAM. Kommer med en bred vifte af porte, som nu er placeret på bagsiden for at give mere bevægelsesfrihed – særligt for dem, der ikke bruger trådløs mus.

 

OMEN Game Stream: Gaming med publikum:

HP fortsætter med at innovere, OMEN Command Center, og den nyeste version, som er præsinstalleret på OMEN 15, giver mulighed for at streame gameplay til andre Windows 10 enheder.

Mindframe Headset: Hold hovedet koldt i kampens hede:

En velkendt kilde til ubehag for gamere er varmen fra deres headsets9 under lange gaming-sessioner. Næsten halvdelen af PC-gamere angiver komfort11 som den vigtigste feature, når de køber headsets. Det nye OMEN Mindframe løser dette problem og er verdens første headset med indbygget køleteknologi. Dette revolutionerende headset, som kommer senere i år, er pakket med banebrydende lyd og designet til ultimativ komfort.

Top features inkluderer:

 • Forbliv kølig: Kommer med et aktivt kølingssystem, der er patenteret af HP, med en termoelektrisk enhed indbygget i selve ørekopperne, der fører varmen fra det akustiske kammer ud mod ydersiden.
 • Luksuriøs pasform: Komforten understøttes af bløde læder-ørepuder og et selvjusterende letvægtshovedbånd, der giver en afbalanceret vægtfordeling.
 • Taktisk fordybelse: Udnyt realistisk positioneringslyd og 3D rumlig bevidsthed med DTS Headphone:X® og 7.1 virtuel surround sound til at følge hvert af fjendes fodskridt.
 • Klar kommunikation: Kommunikationen er sikret med den støjreducerende ensrettede mikrofon, der øjeblikkeligt slår lyden fra, når du drejer den up, og slår den til, når du drejer den ned. Dertil kommer nem lydjustering med en volumeknap på den ene ørekop.
 • På tværs af platforme: Når du ikke gamer på PC’en, kan du udnytte USB 2.0 Type-A connector til at spille sammen med andre USB-aktiverede mobile enheder.

HP Sequencer Tastatur: Fornem farten

Det er kun dine egne fingre, der sætter grænserne, med de optisk-mekaniske taster. Sequencer er bygget med en holdbar børstet top, har en ramme af anodiseret letvægtsaluminium og USB-port i venstre hjørne på bagsiden.

Top features inkluderer:

 • Lynhurtig responstid: Industriledende optisk-mekanisk blue switch-teknologi, der leverer en responstid på 0.2ms., hvilket svarer til næsten 10 gange hurtigere12 end traditionelle mekaniske taster. Sequencer giver dermed gamere det bedste fra begge verdener i form af den taktile følelse fra en mekanisk tast kombineret med indtastningshastigheden fra en optisk tast.
 • Øjeblikkelig justering: En visuelt slående volume rollerbar i rødt metal og medie-knapper, der tillader lydjusteringer med et øjebliks varsel.
 • Farver der definerer: Find en farve til hvert tema med individuelle baggrundsbelyste RBG LED kontakter med 16,8 million farvemuligheder.

Reactor Mouse: Hurtig på aftrækkeren

Reactor er omhyggelig udviklet til at give gamere en konkurrencefordel ved at tilføje en række nye features, herunder markedets første UBS-kabel i robust aluminium, der hjælper med at undgå knuder og indvikling.

 • Responstid i verdensklasse: Mouse lag hører fortiden til takket være optisk-mekanisk switch-teknologi med lysstråle detektion, der muliggør 0.2ms klik-responstid på både venstre og højre museknap, hvilket er tre gange hurtigere12 end en traditionel mekanisk museknap.
 • Hurtig og præcis: Udstyret med den mest avancerede 16.000 DPI optiske sensor i esports-klasse opnår gamere en massiv fordel dér, hvor hastighed og præcision tæller.
 • Skræddersyet komfort: En omhyggeligt designet ergonomisk form, der passer perfekt til esport. Er udstyret med gummihåndtag på begge sider der – kombineret med en justerbar håndledshøjde afbalanceret på en metalspole – giver en række hvilepositioner.
 • Hold det farverigt: Tilfør dit eget personlige præg ved hjælp af tilpassede lys og effekter for to programmerbare RGB-LED’er via OMEN Command Center-softwaren.

OMEN X Transceptor Backpack: Ultimativ gaming-mobilitet

Designet til at gøre gaming nemt på farten. Bær rygsækken med komfort og stil samtidig med, at alt forbliver tæt og sikkert. Transceptor Backpack er bygget for dem, der kræver det bedste, og som nemt vil kunne tage det med hvor som helst, når som helst.

Top features inkluderer:

 • Amor: En krigsmaskine skal naturligvis have en rustning, der er modstandsdygtigt i alt vejr. Dertil kommer en hård skalbund, RFID-blokering13, og et polstret TSA-kompatibelt 17” rum med et

vognhåndtag, der gør den særligt velegnet til lufthavnstransport.

 • Bekvemt og nemt: Lommer til alle nøgle-accessoires, Fidlock-spænde, skulderstropper med puder, justerbar bryststrop, roll-top design og luftnetforing.

OMEN Mouse 400: Høj standard til lav pris

For gamere der har brug for en mus, der kan klare jobbet, til en overkommelig pris, er OMEN Mouse 400 med OMRON mekaniske kontakter det oplagte valg. Inkluderer valgfri “sniper mode”, hvor den forreste knap sænker DPI til 400, mens den holdes nede for at øge præcisionen i sigtet.

OMEN Mouse Pad 200 og Hard Mouse Pad 200: To underlag til performance

Intet gaming-setup et komplet uden en mussemåtte, der giver den helt rigtige mængde af friktion til konsistent eSports-udøvelse. En blød udgave til dem, der søger hurtig svævebevægelse, og en hård til dem, der måske vil have lidt mere modstand for øget nøjagtighed.

Priser og tilgængelighed14

 • OMEN 15 Laptop forventes at være tilgængelig i oktober til en startende pris på 8.599,- kr.
 • OMEN by HP Mindframe Headset forventes at være tilgængelig i oktober til en pris på 1.699,- kr.
 • OMEN by HP Sequencer Keyboard forventes at være tilgængelig i juli til en pris på 1549,- kr.
 • OMEN by HP Reactor Mouse forventes at være tilgængelig i juli til en pris på 699,- kr
 • OMEN X by HP Transceptor Backpack forventes at være tilgængelig i juni til en pris på 1.899,- kr.
 • OMEN by HP Mouse 400 er tilgængelig nu til en pris på 349,- kr.
 • OMEN by HP Mouse Pad 200 er tilgængelig nu til en pris på 149,- kr.
 • OMEN by Hard Mouse Pad 200 er tilgængelig nu til en pris på 199,- kr.

Få mere information om OMEN by HP-serien her