HTC præsenterer sin nye topmodel, HTC 10. Efter ét års utrætteligt arbejde med udgangspunkt i kundernes ærlige feedback er resultatet klar: Vores bedste og mest fuldendte smartphone til dato og det nye referencepunkt for branchen.

Lad dig ikke narre af det elegante ydre med komplet glasbelagt front. HTC 10 er blevet hærdet i form af mere end 10.000 nådesløse faldtest, ridsetest og korrosionstest og udsat for ekstreme temperaturer fra -20 °C til +60 °C. Fordi det bedste er værd at beskytte – og den knivskarpe Quad HD LCD-skærm på 5,2 tommer er bare begyndelsen.

“Designet på HTC 10 afspejler den brugeroplevelse, vi har arbejdet 12 måneder på at levere i vores nyeste topmodel: helstøbt, let, perfekt” indleder Jan Costa Thiele, nordisk direktør for HTC og fortsætter: “Vi har samlet og forbedret de mest populære features fra tidligere generationer i en elegant og hårdfør skal, og desuden introduceret nogle helt nye som de første i verden. HTC 10 er den eneste smartphone, der kombinerer et af markedets bedste kameraer med 4K-videooptagelser og audiofil Hi-Res lyd. Samtidig har vi ryddet kraftigt op i brugerfladen, så brugeren får den ultimative frihed til at bruge alle de fantastiske redskaber i HTC 10.”

Kameraer og lyd i verdensklasse

Kameraet på bagsiden af HTC 10 er et af de allerbedste smartphone-kameraer nogensinde*: Det har en forbedret UltraPixel-sensor på 12 millioner pixel og et f/1.8 objektiv, der opfanger op til 135 % mere lys, så du får skarpe og detaljerede fotos selv ved svag belysning, og kameraet er klar på næsten nul-komma-fem – 0,6 sekunder for at være præcis. Med forbedret laser-autofokus, der er hurtig nok til kontinuerlig billedoptagelse, Pro Mode med optagelse i RAW-format og vidvinkel-frontobjektiv med UltraSelfie-funktion er der rigeligt at lege med for både nybegynderen og entusiasten. HTC 10 er samtidig verdens første smartphone, der har to kameraer med optisk billedstabilisator (OIS), så du bevarer fokus, uanset om du tager snapshots eller selfies.

HTC 10 er verdens første smartphone, der understøtter 4K-videooptagelser med 24-bit stereolyd, og HTC BoomSound Hi-Fi Edition er med til at levere en multimedieoplevelse uden sidestykke. Med to separate højttalerenheder, Hi-Res certificering, en højkvalitets DAC (digital/analog-konverter) og ekstra forstærkning af hovedtelefonudgangen er der lagt i ovnen til audiofile lydoplevelser. Vi går endda skridtet videre og inkluderer vores hidtil bedste øretelefoner med et dobbelt så stort frekvensområde som tidligere. Desuden kan det unikke Personal Audio Profile-system måle din hørelse og foretage dynamisk justering af specifikke frekvenser, så du kan nyde musikken præcis sådan, som kunstneren har forestillet sig det.

Fuld kontrol over superkræfterne

I hjertet af HTC 10 sidder den sidste nye Qualcomm Snapdragon 820-processor med forbedret 4G LTE-funktionalitet, 4 GB RAM og 32 GB lagerplads, der kan udvides med microSD-kort på op til 2 TB. Den smukke skærm på 5,2″ er lige så farvestrålende, som den er følsom: Den har en skærmopløsning på 2560 x 1440 pixel (564 pixel/tomme), dækker et 30 % større farveområde og reagerer 50 % bedre på berøringer end forrige generation. Den nye fingeraftrykssensor låser telefonen op på kun 0,2 sekunder og kan registrere dit fingeraftryk fra stort set enhver vinkel. PowerBotics-systemet reducerer batteriforbruget med en tredjedel, og den nye oplader med Quick Charge 3.0 kan holde hovedet koldt, mens den oplader batteriet til halv kapacitet på kun ½ time.

Vi har i HTC 10 reduceret antallet af forhåndsinstallerede apps, så du selv får maksimal råderet over alle dens kræfter, og med Freestyle-layoutet er du ikke længere bundet af et usynligt gitter: Træk ikoner, widgets osv. frit rundt, gruppér dem, læg dem i lag, opret link til apps, eller fjern ikonerne helt fra skærmen – din telefon, dit valg.

Pris og tilgængelighed

HTC 10 kan bestilles i Danmark fra d. 12. april i farven Glacier Silver samt den klassiske Carbon Gray til en vejl. pris på 5.990 kr.Den forhandles hos: TDC, CBB, Bilka, CallMe, Telmore, Elgiganten, Telenor og H3G.

Flere oplysninger og produktbilleder

  • Mål og vægt: 145,9 x 71,9 x 3,0-9,0 mm – 161 g
  • Platform: Android 6 med HTC Sense