HTC har på CES18, startet godt ud i år med at annoncere en helt ny HTC Vive headset kaldet Vive Pro. Begynd at spar op, for dette er et bæst af et VR headset.

HTC Vive Pro har alle opgraderingerne man kunne forvente af et nyt VR headset såsom bedre design, mere komfortable at have på, indbyggede høretelefoner med forstærker og bedre optik.

Men det er i headsettets opløsning, der virkelige har fået et skub opad. Sammenlagt har Vive Pro en opløsning på 2880 x 1600. Dette skulle være en forøgelse på hele 78% end den forrige model.

HTC Vive Pro har endnu ingen udgivelsesdato eller pris. Men ud fra de udgivne specs og hvad headsettet ellers indeholde, gætter vi på at det ikke bliver en billig fornøjelse.

Som noget andet og helt nyt, udgiver HTC også en Vive Adapter, der vil gøre det muligt for både HTC Vive og Vive Pro, at levere trådløs VR via ny teknologi udviklet af Intel kaldet WiGig. Vive Adapter udkommer i tredje kvartal af 2018.

Til sidst har vi Viveport VR, som skulle være en opgradering til Viveport oplevelsen. Nu kan man få en forsmag på de applikationer og indholde der findes, istedet for det lidt kedelige 2D preview. Det vil sige at inden du køber f.eks. et spil, så kan du få en fornemmelse af hvordan det er at være inde i spillet. Se mere i traileren her: