Hvis man tager det bedste fra spil som Dynasty Warriors og krydre det med historie og karakterer fra Legend of Zelda, så får man hvad Hyrule Warriors har at byde på. Masser af hack-n-slash action skal man forvente og Hyrule Warriors Definitive Edition på Switch, har meget mere at byde på end originalen på WiiU. Det er et dybt spil med masser af indhold.

Hvad går spillet så ud på? Hyrule Warriors går ud på at slås! Ja okay, det lød brutalt, men det er kernen i spillet. Du skal nedlægge den ene hær af fjender efter den anden, for at overtage områder. Du kan vælge imellem en del forskellige karakterer fra Zelda universet. Hver har de deres egne specielle angreb, som når er opladet, kan gøre ekstrem skade på store bunker af fjender. Selvfølgelig er der også nogle boss battles og disse er sjælden kedelige. Det er rigtig fedt at føle sig så magtfuld over de utal af fjender der dukker op. Der er altid nogle eller noget at slå løs på.

Til hver karakter er der også mulighed for at gøre dem stærkere. Efter man har farmet løs af materialer i de baner man spiller, kan man opgradere på livet løs. Du kan via Bazaar Crafting lave nye våben, combos, angreb med mere, og gøre dig endnu mere overlegen.

I Hyrule Warriors Definitive Edition får du rigtig meget at se til ikke mindst af nye features i forhold til WiiU versionen. Du kan teleportere dig selv til forskellige steder på kortet via statuer, skifte mellem andre karakterer i slagmarken, en Adventure Mode der prydes af temaer fra andre Zelda spil og meget mere.

Muligheden for at skifte mellem de figurer der slås sammen med dig, gør det at spille alene rigtig underholdende. Hvis man er godt igang med sit hack-n-slash ét sted på kortet, men det pludselig går amok et andet sted og en anden karakter er tættere på, skiftes der bare til den via d pad. Det gør det langt mindre stressende, i forhold til selv at skulle løbe fra den ene ende til den anden.

Men har man nu en ven der gerne vil spille med, så kommer det som Switch er så god til, til sin ret. Man kan nemlig spille split-screen sammen med anden og man har jo som altid to controllerer lige ved hånden. Denne feature blev også afprøvet og selvfølgelig er det bedst, når Switch’en er sat til tv’et. I tabletop mode, er det svært at se alt for meget af den fede action.

Spillet tager sig godt ud grafisk set på Switch. Men ser man på billeder fra Switch og WiiU, er der ikke den helt store forskel. Farverne popper lidt mere og billedet står skarpere. Det er som altid en fryd at spille på en stor skærm, men at kunne tage kampene med sig overalt håndholdt, det slår alt. Selv når man spiller håndholdt, ser spillet rigtig godt ud. Ikke mindst de områder man befinder sig i godt designet.

Hyrule Warriors Definitive Edition tager alt det du elsker ved genren, og tilføjer lidt ekstra. Det er fedt at se alle de folkekære karakterer fra Zalda universet, stå sammen og tage kampen op, side om side. Spillet tager sig godt ud på Switch i både håndholdt og når den er i dock. At spille sammen med andre virker også rigtig godt og konsollen er som skabt til det, da man kan spille split-screen. Der er ingen tydelige negativer at komme efter her. Hyrule Warriors Definitive Edition er et solidt valg, hvis man går efter noget med masser af indhold og ægte hack-n-slash action på Switch.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægVinder af HiFi Klubbens FIFA Turnering
Næste indlægSuper Bomberman R får stor opdatering
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
hyrule-warriors-definitive-edition-anmeldelseHyrule Warriors Definitive Edition tager alt det du elsker ved genren, og tilføjer lidt ekstra. Det er fedt at se alle de folkekære karakterer fra Zalda universet, stå sammen og tage kampen op, side om side. Spillet tager sig godt ud på Switch i både håndholdt og når den er i dock. At spille sammen med andre virker også rigtig godt og konsollen er som skabt til det, da man kan spille split-screen. Der er ingen tydelige negativer at komme efter her. Hyrule Warriors Definitive Edition er et solidt valg, hvis man går efter noget med masser af indhold og ægte hack-n-slash action på Switch.