Scrat forfølger endnu engang det flygtige agern og slynges pludseligt ud i universet. Her får han ved et uheld udløst en række kosmiske begivenheder, der truer med at ødelægge hele verden. Nede på Jorden må Sid, Manny, Diego og resten af flokken forlade deres hjem og begive sig ud på en storslået rejse. På deres nye eventyr oplever de nye, eksotiske lande og møder et væld af herlige og farverige bekendtskaber.

Masser af bonusmateriale. Se her!
Når du køber filmen i boks får du langt mere med: Blandt andet en hel lille film med Scrat, sing-along og endda den berømte videnskabsmand Neil deGrasses flotte animerede forklaringer af mange af de ting som sker i filmen. Masser af underholdning og information, til både hjerte, hjerne og lattermuskler.

Hot news : Bedste chillogy ever at få release!
Uundgåelig til julehyggen – Ice Age udkommer også i en fantastisk 1-5 pakke, både i DVD samt BD format! Saml flokken, og gør jer klar til at grine højt til den bedste animerede “chillogy” gennem tiderne! Nu kan du glæde dig til at se alle fem vanvittigt morsomme Ice Age-film i en supercool samling. Mød Manny, Sid, Diego og Scrat i den originale verdensomspændende hitkomedie, der startede det hele. Tag derefter med ud på de actionfyldte eventyr med dine yndlings istids-helte, og følg deres stræben efter at leve livet og ikke mindst overleve i den forhistoriske verden. Her støder de på forunderlige overraskelser og farverige karakterer på deres vej. Dette mammutstørrelse-sæt med fem film inkluderer også den helt nye Ice Age: Den vildeste rejse!