forgereplyJeg har altid været misundelig på PC spillerne fordi de har adgang til et kæmpe udvalg af spil til en overkommelig pris. Heldigvis så kommer der hver eneste uge udgivelser til PlayStation fra mange mindre udviklere som er med til at stille min endeløse appetit for alle former for spil. I sidste uge fik vi fornøjelsen af In Space We Brawl som er udviklet af et lille team fra Milano i Italien. Jeg lavede også interview med en af udviklerne som du kan læse her.

In Space We Brawl er en off-line multiplayer twin stick shooter hvor du i dit lille rumskib kæmper mod tre andre. Ja det ville måske være lettere at kalde det et party spil for det synes jeg rammer bedre. Du bruger ganske rigtigt den ene pind til at styre og den anden pind til at sigte, deraf navnet twin stick. Der er så lige den forskel at In Space We Brawl skal du bruge aftrækkeren for at skyde. Det giver en ekstra dimension til genren da det ikke bare er et spørgsmål om at skyde ca. i den rigtige retning. Du skal faktisk sigte og vurdere hvor meget der skal sigtes foran målet.

in-space-we-brawl 01Inden vi når så langt som til at spille mod 3 andre så er der 21 udfordringer eller Challenges som samtidig fungerer som små lektioner i spilmekanikken. Hvis det er dig som inviterer 3 venner på besøg så er det god træning at bruge muligheden for at være 100 % fortrolig med våben, styring, skjold og boost. Ja, det er ikke bare en lille simpel twin stick shooter, der er faktisk lagt et solidt stykke håndværk bag både spilmekanik og præsentation.

in-space-we-brawl 02Det er holdt i klare farver og hvert rumskib har sin egen farve. Spiller du på PlayStation 4, så er lysbjælken i din kontroller den samme som i rumskibet. Højtaleren i DualShock 4 bliver også brugt. Det er, specielt til et party type spil, super underholdende. Der er underholdende lydeffekter og forskellige stemmer både i de forskellige menuer og når du sammen med andre kæmper i de 11 forskellige baner. Der er også forskellige rumskibe så kan vælge som det passer dig bedst at være pansret eller hurtigt. Der er også forskellige våben at vælge imellem så der er rigeligt med kombinationer til at underholde. Banerne går fra de helt simple der egentlig bare en baggrund til avancerede hvor der er aliens og andre forhindringer.

in space we brawl 03Det er lynhurtigt at gå i gang med også selvom du aldrig har prøvet får. Der er et par forskellige pointsystemer hvor du kan vælge at have en turnering hvor et antal kampe skal vinden eller hvor der samles point. Begge typer kan spille i hold så det ikke bare bliver en alle mod alle. Det giver også mulighed for at sætte hold med en som er fortrolig med en DS4 og en nybegynder så alle kan have det sjov.

Tager du nej-hatten på så savner du online og single player til trods for at udviklerne på intet tidpunkt har lagt skjul på at det er en offline multi player oplevelse. Jeg savner hverken online eller single player.

In Space We Brawl er et rigtigt party spil, forstået på den måde at det anvender spilmekanik som kendes fra klassiske titler. Det er Crossbuy mellem PlayStation 3 og 4 til en pris på 89 kr. Det er suverænt bedst hvis I er 4 personer og derfor er den eneste ulempe jeg kan komme på at det ikke er alle der har fire DS4 kontrollere. Kan du få en til at tage en ekstra med så er In Space We Brawl en underholdende party spils oplevelse med en lang levetid.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægGarruk’s Revenge udvidelse til Magic 2015 kommer 5. november
Næste indlægDestiny ProTip: Exotic Bounties
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
in-space-we-brawl-anmeldelseIn Space We Brawl er et rigtigt party spil, forstået på den måde at det anvender spilmekanik som kendes fra klassiske titler. Det er Crossbuy mellem PlayStation 3 og 4 til en pris på 89 kr. Det er suverænt bedst hvis I er 4 personer og derfor er den eneste ulempe jeg kan komme på at det ikke er alle der har fire DS4 kontrollere. Kan du få en til at tage en ekstra med så er In Space We Brawl en underholdende party spils oplevelse med en lang levetid.