Det har som sædvanlig været en travl dag på GamesCom. Der er besøgt alt fra de helt små indie udviklere til de førende på området. Der er masser af spændende spil. Der har været meget debat om det kommende Call of Duty Advanced Warfare efter multiplayer pressekonferencen mandag aften. Så selvfølgelig satte jeg mig ned og spillede nogle runde Deathmatch, Hardpoint, Capture the Flag og Uplink i banerne Defender, Riot, Biolab og Ascend. Det er inklusive at lave egne klasser med forskellige perks og våben. Lad mig med det samme sige at det fungerer rigtigt godt. Det er hæsblæsende action i nye omgivelser og nye typer af våben og perks. Det mest basebrydende er dobbelt jump og rush hvilket også afspejles i banerne. Der er i flere niveauer og med mange flere muligheder for at komme rundt indendørs end tidligere. Dermed gør Sledgehammer også op med den trend der er i Ghost hvor alle spillere skal hoppe for at få en fordel. Den eksisterer ikke her fordi du selv mister sigtet. Det er utroligt som der går et par timer når man hygger sig.

The Evil Within ser også rigtigt fornuftigt ud. Sidste år da det blev vist frem første gang så var der lige rigeligt quick time events og ikke nok egentligt gameplay. Det er helt anderledes nu. Den korte vurdering er at det er en hardcore version af Resident Evil fra GameCube dagene hvis der ellers er nogen som husker så lagt tilbage. Det er vild skræmmende og rigtigt survival horror med masser spændende koncepter. Der er masser af billeder af gameplay og det skal faktisk opleves så her er et par repræsentanter for spillet.

evil with in cg

 

Som du kan se på vores FaceBook side så har vi også besøgt Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes og Skylander Swap Force med de helt nye og vældigt charmernede minies. Det er også blevet til et interview omkring Destiny som kommer senere. Danske BetaDwarf kom vi også forbi med deres nye spil som ser rigtigt flot ud selvom jeg helt sikkert skal øve mere. Shadows of Mordor er også en titel du skal holde øje med og Surgeon Simulator kommer med multiplayer i en gratis update senere på måneden. Crytek viste Ryse Son of Rome i 4K og har du en rig der kan det bliver ikke du skuffet.