Hvis du ikke er igennem InFAMOUS Second Son så er det nu du skal stoppe denne video eller holde op med at læse videre. Her kommer nemlig introduktionen til en helt speciel oplevelse med de gratis DLC udgivelser som kaldes Paper Trail.

papertrail 02Du starter missionen som alle andre nemlig ved at finde markeringen i Seattle og derefter følge instruktionerne. Det leder dig til det første spor hvor du får et glimt af en helt ny konduktiv. Det er en pige der virker som om hun har evner med papir. På gerningsstedet tager du billeder som skal sendes til en webside, hvor du kan undersøge dine spor.

Det betyder at du skal på siden http://infamouspapertrail.com/ registrerer dig og forbinde dit PlayStation ID til kontoen. Når du så har uploaded beviserne fra PlayStation 4 så skal de analyseres på nettet inden du kan fortsætte missionen på PlayStation. Hvis du simpelthen ikke kan holde dig i ro så kan du finde mere på http://enjoyyourpower.com/ og http://departmentofunifiedprotection.com/.

papertrail 03Der findes i alt 6 missioner hvor der kommer en ny hver uge efter spillet er lanceret. Du skal benytte de forskellige spor til at finde en metode så du kan komme videre. Det er en noget anderledes måde at lave DLC på. Det giver nye spændende muligheder på denne måde at integrerer spiloplevelsen med Internettet hvor du får lov at afprøve dine evner som detektiv.

Hvis man nu bare kunne finde et /intranet hvor F.A.N (File Access Number) 3485-613542-1 kunne indtastes.

Og er du i tvivl så kaldes Delsin’s favorit jakke X-Bone.

papertrail 04