• 6 af verdens bedste Counter-Strike hold i en fyldt Royal Arena
 • Verdenspremiere på nyt, kompakt, eksplosivt format
 • Internationalt transmitteret event med alle de bedste producere, værter og stjerner
 • 000 dollars i præmiepenge

RFRSH Entertainment introducerer i samarbejde med verdens ledende esports- og liveevent-producenter et nyt, eksplosivt og kompakt arena-underholdnings-format: BLAST Pro Series.

Et helt nyt live-format ser for første gang dagens lys, når CS:GO-turneringen, BLAST Pro Series, skydes i

gang i København den 24.-25. november 2017, hvor hele finaledagen afvikles d. 25. november  i Royal Arena. I den helt nye og topmoderne arena mødes seks af verdens bedste CS:GO-hold i en turnering, hvis lige ikke er set før i esport.

Jordi Roig, CCO og event-ansvarlig i RFRSH Entertainment fortæller:

 • Vi har arbejdet på et nyt, eksplosivt og tilskuervenligt format i mere end seks måneder nu. Ud fra de input, vi har fået fra en række hold og topspillere fra hele verden, foruden PGL eSports, Anders Blume, fans og partnere, er vi kommet frem til et unikt format, vi tror på, vil forbedre live-oplevelsen markant.
 • Vores primære fokus er, at skabe en turneringsform med tilskueren i fokus i et format, der ikke er set før i esport. Det bliver eksplosivt, medrivende, underholdende og involverende, så både hardcore CS:GO fans og alle nysgerrige får en kæmpe oplevelse med hjem.
 • Fansene behøver ikke længere være nervøse for, om deres hold kvalificerer sig til at spille på scenen, og om de får holdet at se – alle 6 hold optræder i Royal Arena. Samtidig! Eventen er en kompakt oplevelse uden lange pauser, men med masser af underholdning både før og mellem kampene. Det er et Counter-Strike-event uden sidestykke.
 • Alt for længe har alt for mange kigget på esport og Counter-Strike fra sidelinjen. Vi har arbejdet med nogle af de mest erfarne interessenter i CS:GO – både traditionalisterne og de kreative sjæle – for at sikre top-underholdning for både hardcore fans og nysgerrige førstegangs-tilskuere.
 • For at sikre en exceptionelt høj kvalitet i produktionen har vi allieret os med PGL eSport, som uden tvivl er de bedste af de bedste, når det kommer til at producere live-events. Det er de samme, der producerer Major-turneringen i Krakow i næste uge – verdens største CS:GO event, fortæller Roig.

Ud over nogle af de bedste hold i verdenseliten, er Danmark også repræsenteret blandt de mest kendte kommentatorer og udviklere. Anders Blume fra Room on Fire er en legende på CS:GO scenen, og han er som ledende konsulent dybt involveret i udviklingen af BLAST Pro Series.

Anders Blume: BLAST Pro Series vil bryde grænser for kompetitiv live-underholdning 

 • Det har været fantastisk for mig at arbejde sammen med RFRSH-holdet og hjælpe med at skabe BLAST Pro Series. Jeg har næsten fem års erfaring med at arbejde med esport verden over, og jeg kan simpelthen ikke vente med at vise det format, vi har udviklet og blive endnu mere involveret i den mere kreative side af denne eksplosivt voksende industri.
 • Når man arbejder med events, live-produktion og broad casting i en verden som esport, er det umuligt at undgå at få en masse mere eller mindre vanvittige idéer, der normalt bliver afvist eller virker for svært at gennemføre. Det oplever jeg ikke med RFRSH, hvor vi virkelig har givet los for input til den fedeste publikumsoplevelse med kæmpe respekt for rødderne og det, andre allerede har udviklet. BLAST Pro Series er et unikt fremstød, en chance for at bryde mønstrene og gøre tingene anderledes – og mere tilgængeligt for både kernen og nye fans.

Nyt format – alle vinder

 Jordi Roig fortæller om formatet:

 • Vi har begrænset antallet af hold til seks mod normalt 16. Gruppekampene afvikles live i arenaen, så fans, partnere og broadcasters kan vide sig sikre på, hvilke hold, de vil opleve live og giver alle mulighed for at planlægge i god tid. Under gruppespillet afvikles tre kampe af gangen. De vises alle på storskærme i arenaen med hovedkampen på den store Red Zone Main Screen og publikum har mulighed for at vælge, hvilken kamp, man vil følge – lyden vælger man i sit headset eller man kan følge highlights på Red Zone Main Screen, som også er den, der speakes i arenaen.
 • Finalen bliver spillet i et “bedst af tre-format” foran en propfyldt arena med fuld smæk på det visuelle og stemningen. Det bliver en helt unik oplevelse for alle i arenaen og dem, der vælger at følge turneringen på livestream rundt omkring i verden, fastslår Jordi Roig.

BLAST Pro Series bliver lanceret i København som den første af flere events internationalt. Billetsalg, holddeltagelse og fuldt format/program til BLAST Pro Series København bliver annonceret løbende. Arenaen har en kapacitet på ca. 10.000 mennesker til eventen, hvor alle deltagende hold vil spille live på scenen lørdag den 25. november.