Sony har netop lanceret INZONE™ – et nyt gamingbrand med produkter til gamere, der skærper deres sanser og maksimerer deres evner. INZONE-skærmene giver fantastiske billeder i høj HDRopløsning, mens de nye headsets sikrer førsteklasses lyd med 360 Spatial Sound for Gaming.

Det nye brand understreger Sonys ekspertise som pioner inden for lyd- og billedteknologi, der giver gamere mulighed for at fordybe sig i deres spil.

Gaming-skærme

Den nye INZONE M9-gamingskærm kommer med HDR, 4K-opløsning samt Full Array Local Dimming-teknologi, der giver høje kontraster og forbedrer oplevelsen, når der spilles spil med mørke og lyse detaljer.

Gamere kan også se frem til en opdateringsfrekvens på 144Hz, IPS-panel samt 1ms GtG (Gray to Gray)-responstid.

Derudover lanceres INZONE M3-gamingskærm med en høj opdateringshastighed på hele 240Hz i Full HD med 1ms GtG-responstid samt variable opdateringsteknologier, der giver gamere mulighed for at fange selv de mindste bevægelser, f.eks. fra modspillere i skydespil.

Designet til enhver spillestil

Den unikke tripod-fod til skærmen er dyb nok til at give plads til både keybord og en stor musemåtte, mens kabelholderen sørger for, at bordet ikke bliver rodet. Desuden kan skærmens højde og vinkel justeres, og bagbelysningsfarven kan ændres[1].

Få fuld kontrol over dit gameplay

Ved hjælp af den indbyggede Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch) kan gamere kontrollere to pc’er eller én pc og én Playstation 5 fra et enkelt sæt af keybord, mus og headset, som er tilsluttet skærmen. Gamere kan desuden optimere lysstyrken og kontraster med FPS Game Picture Mode, så de klart og tydeligt kan se deres modspillere, mens Black Equalizer-funktionen viser alle detaljer – selv i skygger.

Gamingheadsets

Det nye gamingbrand kommer med to nye trådløse headsets – INZONE H9, med 32 timers batterilevetid[2], samt INZONE H7 med hele 40 timers batterilevetid[3]. Derudover lanceres INZONE H3, der er et headset med kabel. Alle tre modeller kommer med fleksible flip-up boommikrofoner med mute-funktion, der sikrer nem kommunikation med andre gamere, mens man spiller.

Skyd først med Precise Target Detection

Takket være INZONE Hub-softwaren til pc, omdanner Sonys 360 Spatial Sound for Gaming 2-kanals stereolydsignalerne til 7.1-kanals surroundsoundlyd – lige som det var tiltænkt fra spiludviklernes side. Den nøjagtige lydgengivelse betyder, at gamere kan høre f.eks. fodtrin eller bevægelser mere præcist. Med smartphone-appen ”360 Spatial Sound Personalizer” kan brugeren også få lyden tilpasset til deres øreform og opnå et fuldstændig personligt gameplay.

Avanceret teknologi optimerer akustikken

Ved at trække på Sonys ekspertise inden for hovedtelefonteknologi er membranerne i INZONE H9 og INZONE H7 blevet udviklet med en unik form, der lader de to headsets gengive højfrekvens, samt autentiske lave frekvenser for en fordybende gamingoplevelse.

Udfræsningerne i kabinetterne på INZONE H9, INZONE H7 og INZONE H3 kontrollerer og optimerer lavfrekvent lydgengivelse for en kraftfuld bas, der får dybe lyde til at virke ekstremt realistiske.

Høj komfort i timevis

Den brede, bløde hovedbøjle fordeler vægten over hovedet, hvilket sikrer høj komfort, når headsettet bliver benyttet i lang tid. Ørepuderne er formet, så kontakten på selve hovedet optimeres, og trykket på selve ørerne derved minimeres.

Støjreduktion og Ambient Sound Mode

INZONE H9 kommer med flere støjreducerende mikrofoner, der sikrer, at ingen udefrakommende støj forstyrrer dit spil. Headsettet kommer ligeledes med den samme Dual Noise Sensor-teknologi, som findes i Sonys 1000X-serie, hvilket styrker gamingoplevelsen, mens Ambient Sound Mode lader dig høre de vigtigste lyde omkring dig, såsom et telefonopkald eller dørtelefonen.

Bedre gameplay med kompatible løsninger

Perfekt match til PlayStation®5

Både INZONE M9 og INZONE M3-skærmene kommer med Perfect for PlayStation®5-funktionen, der benytter Auto HDR Tone Mapping, som automatisk genkender skærmen under opsætningen og optimerer HDR-indstillingerne. Derudover skifter skærmene automatisk mellem Cinema Mode og Game Mode, når der ses hhv. film og spilles spil. 

INZONE H9 og INZONE H7-headsettene kommer med en on-screen-indikator, hvilket betyder, at gamere nemt kan justere indstillingerne på deres headset og samtidig se dem på skærmen i PlayStation®5 Control Center. Begge headsets kommer med gaming- samt chat-balance, hvilket giver gamere mulighed for at justere lydstyrken mellem spillyd og stemmelyd direkte fra headsettet.

INZONE Hub PC-software: skræddersy dit gameplay

Sonys INZONE Hub-software til pc[4] er skabt til at styre INZONE-skærme og -headsets, så brugeren kan skræddersy sin gamingoplevelse ud fra en lang række muligheder, såsom forskellige lyd- og billedindstillinger. 

Fokus på bæredygtighed

Sony forpligter sig til at reducere miljøpåvirkningen på en lang række af produkter[5]. Derfor er emballagen til Sonys produkter udviklet uden plastik[6] og benytter udelukkende genbrugte materialer.

Specifikationer for INZONE-gamingskærme

INZONE M9: 27” 4K/144Hz-gamingskærm

 • kommer med 4K-opløsning og høj kontrast takket være Array Local Dimming-teknologien med DisplayHDR™ 600-certificering og mere end 95% dækning af DCI-P3-farvespektret. Hermed sikres høj lysstyrke, en dyb sort samt en nøjagtig gengivelse af farver.  

INZONE M3: 27” Full HD/240Hz-gamingskærm

 • kommer med DisplayHDR™ 400-certificering[7], sRGB 99 % dækning af farvespektret og 1,07 milliarder farveunderstøttelser, der giver en levende gamingoplevelse med rige farver.
 • [8] og VRR i HDMI 2.1-standard.

Specifikationer for INZONE gamingheadsets:

Kommer med Precise Target Detection med 360 Spatial Sound for Gaming og nye teknologier, der optimerer akustikken. Headsettet giver mulighed for gaming i timevis med hovedbøjle og ørepuder med høj komfort, støjreducering og Ambient Sound Mode samt 32 timers batterilevetid9 og 10-minutters hurtigopladning, der giver op til en times spilletid.

 • INZONE H7: Trådløs gamingheadset
  Kommer med Precise Target Detection med 360 Spatial Sound for Gaming og nye teknologier, der optimerer akustikken. Headsettet giver mulighed for gaming i timevis med hovedbøjle og ørepuder med høj komfort, 40 timers batterilevetid9 og 10-minutters hurtigopladning, der giver op til en times spilletid.
 • INZONE H3: Kablet gamingheadset
  Kommer med Precise Target Detection med 360 Spatial Sound for Gaming og nye teknologier, der optimerer akustikken.

Pris og tilgængelighed

INZONE gamingskærme

 • bliver tilgængelig i sommeren 2022 til en vejledende udsalgspris på 10.000 kr.
 • bliver tilgængelig i vinteren 2022.Vejledende pris bliver annonceret på et senere tidspunkt.

INZONE gamingheadsets

 • bliver tilgængelig i juli til en vejledende udsalgspris på 2.500 kr.
 • bliver tilgængelig i juli til en vejledende udsalgspris på 1.900 kr.
 • bliver tilgængelig i juli til en vejledende udsalgspris på 1.000 kr.

[1] Kun INZONE M9

[2] Når støjreduktion og Bluetooth er slukket

[3] Når Bluetooth er slukket

[4] Tilgængelig på Sonys hjemmeside (https://www.sony.net/inzonehub-support). Er understøttet af Windows 10 eller 11.

[5] Gælder kun headsets

[6] Gælder ikke belægning og klæbemidler

[7] Certificering er planlagt

[8] Certificering er planlagt

9 Når Bluetooth og støjreduktion er slukket.

10 Når Bluetooth er slukket.