Jaybird RUN XT True Wireless Sport Headphonesden næste evolution af Jaybird RUN – designet for løbere og atleter. Nu fuldstændig vandtæt (IPX7) med nye farvemuligheder, kombinerer Jaybird RUN XT en strømlinet, ultra komfortabel pasform, med sikret kvalitetslyd under ekstreme situationer – lige meget om du presser dig selv for at nå dit mål på toppen af bjerget, eller gennem de sidste kilometer på løbebåndet.

“Vi er spændte på at bygge videre på Runs succes ved at gøre RUN XT endnu bedre med fuldstændig IPX7 vandtæthed, der forøger dens evner i alle situationer,” siger Jeremy Saxton, der er chef for Industrial Design i Jaybird. ”Nu er hele Jaybird høretelefon-linjen vandtæt og svedsikker. Vi greb samtidig muligheden for at opdatere farverne, og endte med et mere robust og dog sofistikeret design, ” han fortsætter

Med dens fuldstændig vandtætte IPX7 housing, er Jaybird RUN XT bygget til at modstå ekstreme situationer. Beskyttet med en ”double hydrophobic nano coating”, er Jaybird dermed også svedsikker, så den kan tåle den hårdeste træning. De trådløse buds giver en ultra-komfortabel pasform med indre justerbare silikone øretips- og finner, der passer næsten alle øreformer. Du kan styre musik, opkald og din telefons Siri eller Google Assistent, ved et enkelt klik på en knap, og muligheden for at bruge den venstre bud individuelt betyder, at du kan forblive opmærksom i dine omgivelser, imens du lytter til din yndlingsmusik.

Jaybird RUN XTs tilbyder 12 timers spilletid. Med fire timer i dine ear buds og med ekstra otte timer i etuiet, giver dette nok strøm til hele dagen samt til ekstra eventyr. En fem-minutters hurtig opladning giver en hel times spilletid, så der er ingen undskyldning for ikke at gå ud i verden.

Hver bud fylder dit øre med en indbydende og skarp lyd, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Og med Jaybird appen, kan du tilpasse din musikoplevelse fuldstændig ved at justere EQ’en – så skru op for bassen eller ” crank the treble” med dine egne indstillinger eller vælg imellem hundrede forskellige delte indstillinger i Jaybird fællesskabet. Tilslutningen til Spotify® gør det nemt at lytte til spillelister og opdage andre. Appen har også en ”Find My Buds” funktion til at hjælpe med at lokalisere dem, i tilfælde af at de bliver væk.

I forbindelse med lanceringen af RUN XT, debuterer Jaybird også med sine podcasts playlister på appen i starten af februar. Podcasts er blevet det mest efterspurgte indhold for løbere og fitness entusiaster. Med hjælp fra vores utrolige hold af atleter og brand ambassadører, har vi lavet spillelister til at hjælpe dig med motivation til at møde dine mål. Vi opdaterer spillelister hver anden uge, så du altid kan finde noget nyt og interessant at lytte til #poweryourpassion.

Tilgængelighed

Jaybird RUN XT trådløse sport høretelefoner er tilgængelige i Black/Flash og Storm Gray/Glacier, og er forventet i butikkerne fra februar og i udvalgte butikker i dag, herunder jaybirdsport.combestbuy.com og amazon.com. Vejledende udsalgspris på RUN XT er DKK 1.399. For mere information, besøg jaybirdsport.com eller skab forbindelse til os på Facebook og Instagram. Jaybird appen er gratis og tilgængelig på iOS® og Android™ app stores.