Med kæmpe JBL Pro-lyd og et lige så imponerende lysshow kan du blive festens midtpunkt. Den nye JBL PartyBox 710 er tilgængelig nu.

Den nyeste og forbedrede model i JBL PartyBox-serien har et 800W RMS-output, der sørger for, at du kan fylde dine omgivelser med fantastisk lyd og sætte gang i enhver fest.

JBL PartyBox 710 imponerer ikke kun på lydsiden. Den nye PartyBox leverer nemlig et lysshow, der matcher. Det helt nye lysshow med 8 forskellige RGB-animationer kombinerer LED og stroboskoplys, der synkroniseres med musikkens beat. Festlokalet bliver med et tryk forvandlet til en natklub.

Den stænktætte JBL PartyBox 710 har robuste hjul og et håndtag, der gør den let at transportere fra sted til sted. Festanlægget kan også prale af guitar- og mikrofonindgange samt et forbedret kontrolpanel, så du kan udleve din indre DJ-drøm.

JBL leverer et brag af en fest, og hvis 800W mod forventning ikke er nok for dig, kan du med True Wireless Stereo trådløst forbinde to JBL PartyBox 710’er med et klik for at skabe en endnu større lydoplevelse.

The JBL PartyBox 710 er tilgængelig nu på jbl.com for DKK 5999,00.