Nu er det slut med at lade ledninger stoppe dig, når du skal forbedre din highscore. Den nyeste tilføjelse til Quantum serien af gaming headsets, JBL Quantum 350, er designet til helt trådløst at levere lyden af JBL QuantumSOUND Signature til PC- og konsolgamere.

Når selv de mindste lyde kan være afgørende, skal man ikke gå på kompromis. JBL Quantum 350 tilbyder en trådløs 2.4G forbindelse, så du aldrig misser en lyd. Det nye headset har en batterilevetid på 22 timer og er også udstyret med memory-foam ørepuder, der tilpasser sig præcist til din pasform. Har du brug for strøm? Hurtigopladningen giver dig én times gaming på bare fem minutters opladning, og med Power & Play har du mulighed for at oplade, mens du gamer.

Fra lyden af de mindste skridt til kæmpestore eksplosioner – headsettet klarer det hele. Med JBL’s QuantumSound Signature og JBL Quantum Surround får headsettet dig til at føle, at du er midtpunktet i historien. JBL Quantum 350 har også en aftagelig, stemmefokuseret mikrofon, så lige meget hvor intenst dit spil bliver, vil dem du spiller med altid kunne høre, hvad du siger.

“Gaming bliver hele tiden en mere og mere normal del af hverdagen for mange mennesker, der konstant søger mere fleksibelt gamingudstyr. Ved at introducere JBL Quantum 350 til vores eksisterende JBL Quantum-serie af headsets, opfylder vi dette behov og leverer enestående JBL-lyd og uovertruffen byggekvalitet,” siger Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division. “Et fuldt trådløst headset lader gamere bevæge sig rundt, når de spiller, skifter fra PC til PS5 eller kommer længere væk fra deres enheder, mens de stadig hører og mærker hver eneste lyd.”

JBL Quantum 350 kan købes på JBL.com fra september til DKK 899,00.JBL Quantum 350 features:

  • Gaming-kalibreret 2.4G trådløs forbindelse via USB-stik
  • 40mm drivere med JBL QuantumSound Signature og JBL QuantumSurround
  • Stemmefokuseret, aftagelig boom mikrofon
  • JBL QuantumENGINE kompatibel PC-software med tilpasning
  • 22-timers genopladeligt batteri med hurtigopladning – Fem minutters opladning giver en times gaming
  • Lette og holdbare materialer med kunstlæder og memory-foam ørepuder
  • DISCORD-certificeret og kan bruges til Skype og TeamSpeak