JBL Quantum 350 Wireless er et begynder eller entry level gaming headset fra JBL. Du kender sikker JBL fra højtalere og andet audio udstyr og de laver også hedaset i den mere klassiske genre. Denne gang er det JBL gamer serie Quantum hvor vi kigger på det mindste trådløse headset i serien.

Vi starter som altid med den obligatoriske indvejning hvor JBL Quantum 350 Wireless lander på små 260 gram hvilket er meget tæt på de oplyste 252. Som model er det et klassisk over the ears headset med en helt traditionel mikrofonbom. Det holder ca. 22 timer på en opladning og opladning er med USB-C. Det er også 2,4GHz hvilket er væsentlig bedre end Bluetooth. Den lille dongle giver dig mulighed for at benytte headsettet til PC, Mac, Nintendo Switch og PlayStation 4&5. Mikrofonen kan tages af hvis du ikke ønsker at anvende den. Der findes på venstre kop volumenkontrol og en knap til at mute mikrofonen mens den højre kop har lade stik og tænd/sluk knap.

Du har mulighed for at downloaded app’en JBL QuatumENGINE. Det fungerer alene til PC og her kan du tilpasse lyden til det du ønsker. Her er der mulighed for at vælge JBL QuantumSURROUND hvis du gerne vil have et mere fyldigt lydbillede. Til gaming foretrækker jeg selv den helt almindelige stereo headset indstilling. Hvis du skal gøre noget, så brug lidt tid på at indstille equaliseren så du får fremhævet de elementer i lydbilleder der passer til dig. QuantumENGINE benytte også til at opdaterer headsettet med ny firmware. Det er velfungerende uden at være prangende.

JBL Quantum 350 Wireless er et entry level headset og dermed er der nogle ting som du ikke får med. Der er f.eks. ikke en stålbøjle den er lavet af plastic. Noget som normalt også findes i headsets som er Discord certificeret er en mulighed for at vælge balancen mellem game og chat lyd. Den er også sparet væk så den indstilling du skal lave sker direkte i f.eks. Discord eller i spillet. Det er i sig selv ikke noget som afskrækker og der skal jo være funktioner som adskiller de forskellige modeller. Mikrofonen fungerer fint. Det er typisk her alle headset kommer til kort. Jeg synes at JBL har gjort et rigtigt solidt stykke arbejde med at sikre den bedst mulige lyd.

Lydbilledet bliver også formidlet rigtigt flot. De 40 mm drivere giver en fyldig lyd med rigtig god bredde. Selv gennem længere tid så sidder de behageligt og puden på bøjlen gør at det føles svævende let. Selve kopperne er der ikke meget materiale i. Der er memory foam som tilpasser sig efter din hovedfacon. Kunstlæderet savner i min optik at være åndbart. Det gør at jeg let kommer til at svede der hvor kopperne har kontakt med huden.

JBL Quantum 350 Wireless er et udmærket headset for dig som er begyndt med PC gaming. Det har en glimrende lyd, er let at tilslutte, med en lang batterilevetid og du slipper for en ledning.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSUPER ROBOT WARS 30 ude på Steam
Næste indlægWorld of Warships og Warhammer 40,000 teamer op
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
jbl-quantum-350-wireless-anmeldelseJBL Quantum 350 Wireless er et udmærket headset for dig som er begyndt med PC gaming. Det har en glimrende lyd, er let at tilslutte, med en lang batterilevetid og du slipper for en ledning.