Judgment som er en spin-off titel til Yakuza serien, har endelig fået udgivelses dato.

Ud over udgivelses datoen deler vi en ny trailer som også er frigivet nu. Vi kan også glæde jer der skal have spillet med endnu en nyhed. Hvis I vil forudbestille det, kan det ske allerede fra i dag.

Judgment udgives på PlayStation 4 den 25. juni.

Forrige indlægNintendo Labo VR annonceret
Næste indlægBrown Dust ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)