Efterårsferien er forbi og i dag der er kun 2 måneder til juleaften. Det er tid til at lave ønskeseddel og vil du undgå bløde pakker så har vi fundet en række forslag. Senere på ugen kommer vi med forslag til pendleren og den kræsne lytter.

#1 Kraftfuld Tri-band router
archer-c5400Enhver gamer ved, hvor vigtigt det er med en stabil internetforbindelse. Med TP-Links nye trådløse Tri-band gigabit router AC5400 får man det maksimale ud af ens internetforbindelse med lynhurtig hastighed og hidtil uset stabilitet. Takket være den trådløse 802.11ac-teknologi leverer Archer C5400 hastigheder på op til 5400 Mbps. Routeren er propfyldt med avanceret hardware og innovative features som 4-stream, NitroQAM, MU-MIMO og teknologier som Beamforming og Smart Connect.

Archer C5400 er tilgængelig fra november 2016. Vejl. pris: 2699 kr.

www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_Archer-C5400.htm

#2 Gaming-headsets fra Creative

Creatives BlasterX-serie består af gaming-udstyr til kræsne gamere, der ikke vil gå på kompromis med lyden.

sound-blasterx-h7Seriens topmodel inden for headsets er Sound BlasterX H7 – et professionel USB gaming-headset med HD 7.1 surround sound, der kombinerer komfort og slidstyrke med lydkvalitet i topklasse. Headsettet har et ergonomisk design med en fleksibel hovedbøjle og øreskåle med bløde aftagelige skumpuder i læder, som gør det behagelig at have på selv i lange spilsessioner. Ørekopperne er udstyret med 50 mm FullSpectrum lyddrivere og leverer 7.1-kanals lyd med en opløsning på 96 kHz/24-bit. Desuden har headsettet en aftagelig støjudlignende mikrofon, som sikrer krystalklar in-game kommunikation.

Sound BlasterX H5 er den analoge pendant til H7.  Sound BlasterX H5 kommer uden USB-tilslutningen, men har ellers samme DNA som Sound BlasterX H7. Her er der heller ikke gået på kompromis med kvaliteten, og headsettet er lavet af de samme materialer og drivere som storebroren H7.

Vejl. priser:

Sound BlasterX H7 1249 kr.
Sound BlasterX H5 999 kr.
www.soundblaster.com/blasterx

#3 Plug ’n’ play-mikrofon fra Blue  

snowball ice 00Den populære, runde USB-mikrofon ”Snowball” er udstyret med Blues specialudviklede kondensatorkapsel teknologi, der sikrer krystalklar lyd – lysår foran den lyd, computerens indbyggede mikrofon kan præstere. Med Snowball er man sikret HD-kvalitet på sine lydoptagelser til fx YouTube eller livestreaming på Twitch, og plug´n´play funktionen gør mikrofonen nem at bruge.

USB-mikrofonen fås i flere forskellige farver: sort, blå, grøn, hvid, orange og alu – og kan derfor sætte kulør på enhver gamers udstyrs-setup.

Vejl. pris: 649 kr.
http://www.bluemic.com/products/snowball/

#4 Blackout og Watch Dogs 2 bundle
yeti_watch_dogs_2Til november kommer det længe ventede spil Watch Dogs 2 til PC. Sammen med spilproducenten Ubisoft® har Blue i den forbindelse sammensat en ”gamer bundle”, så alle Watch Dogs-fans nu kan erhverve sig spillet – sammen den populære USB-mikrofon Yeti Blackout fra Blue – til en favorabel pris. Den oplagte gamer-julegave.

Yeti, der er en af de mest populære USB-mikrofoner i verden, bruger Blues egne kondensatorkapsler for at kunne levere lydoptagelse i højeste kvalitet. Yeti er en plug-and-play-mikrofon, der fungerer med både PC og Mac.

Den samlede pakke med Blackout Yeti + Watch Dogs 2 koster 1249 kr. Spillet bliver tilgængeligt til november (værdi: 449 kr.), men pakken kan forudbestilles allerede nu hos udvalgte forhandlere.

Vejl. pris for Yeti Blackout (ekskl. spillet): 1195 kr.
http://www.bluemic.com/gaming/