Fra i dag kan fodboldfans fra hele landet dyste i Danmarkshistoriens første mesterskab i kampråb. PlayStation Danmark og Viaplay står bag Danmarksmesterskabet, der vil hylde det højtelskede fodboldritual ved at finde Danmarks bedste kampråb. Der er store præmier på højtkant fra både PlayStation og Viaplay, og allerede nu sætter PlayStation billetter til den totalt udsolgte play-off-kamp mellem Danmark og Sverige i Parken den 17. november på højkant.
Fodbold er ikke bare verdens mest populære sport, den også fyldt med traditioner – uanset om man dyrker den i Champions League eller på den lokale fodboldbane. Et af dem er kampråbet, der er lige så stor en del af fodboldens DNA som opvarmning og benskinner. Derfor skyder PlayStation Danmark og Viaplay nu en konkurrence i gang om at finde landets skøreste, sjoveste, grimmeste og allermest originale kampråb.

”Mange af vores spilfans er også vilde med fodbold, og som sponsor af Champions League er det helt oplagt for os at hylde kampråbet, som er essensen af den sociale kultur, der er indbegrebet af fodbold. Vi håber, at alle danske fodboldfans uanset alder, køn og professionelt niveau vil være med, og vi glæder os helt vildt til at høre nogle gode kampråb,” siger Bo Michael Christensen, marketingchef i PlayStation Danmark.

Sådan deltager man

Alle danskere kan være med i konkurrencen. For at tilmelde sig, skal man uploade en video med sit teams kampråb på www.kampråb.dk, på Instagram med hashtagget #kampråbDM eller påFacebook. Se betingelserne nederst.

Finale og live dyst i København

Blandt de indsendte bidrag vil de fem bedste, sjoveste, vildeste og mest kreative kampråb gå videre til finalen. Den bliver afholdt i Palads i København den 8. december, hvor holdene skal møde hinanden i en live dyst. Alle på vinderteamet går hjem med den ultimative Champions League-pakke: en PS4, en sjælden golden controller, 1-års abonnement til Viaplay/Sport, PlayStation F.C.-merchandise og fodboldspillet Pro Evolution Soccer. Derudover vil der være masser af præmier til de andre finalister.

”Hos Viaplay har vi en stolt fodboldtradition, og vi glæder os til at se en masse sjove og kreative kampråb, og hylde det allerbedste,” siger Lotus Ankjær Hedebroe, PR Manager i Viaplay.

Vær hurtig og vind billetter til landskampen i Parken på tirsdag

Der er god grund til allerede nu at samle sit fodboldteam og smøre stemmebåndet. Frem mod tirsdag den 17. november udlodder PlayStation Danmark nemlig fem billetter til den totalt udsolgte play-off-kamp i Parken mellem Danmark og Sverige samme aften iblandt de første bidrag.

Info om DM i Kampråb 2015

  • Hvordan deltager jeg? Saml dine venner og lav det sejeste, vildeste eller skøreste kampråb og upload det som en video på www.kampråb.dk, på Instagram med hashtagget #kampråbDM eller på Facebook.
  • Hvad kan jeg vinde? Hovedpræmien er en PS4, en golden controller, 1-års abonnement til Viaplay/Sport, PlayStation F.C.-merchandise, og fodboldspillet Pro Evolution Soccer.
  • Er der kun én præmie? Nej, de deltagende hold kan også vinde Viaplay Sport-abonnementer, spillertrøjer, fodbolde, merchandise og meget andet. Derudover er alle, der uploader deres bidrag inden tirsdag den 17. november med i lodtrækningen om fem billetter til den totalt udsolgte play-off-kamp i Parken mellem Danmark og Sverige samme aften.
  • Hvor kan jeg finde mere info?www.kampråb.dk og på Facebook.
  • Finale: Afholdes i Palads i København den 8. december om aftenen.

Retningslinjer for deltagelse:

  • Man kan være op til 5 deltagere på et hold.
  • Kampråbets varighed må være op til 15 sekunder på Instagram og 30 sekunder på kampråb.dk og Facebook.
  • Definitionen af et kampråb? Det, du og holdkammeraterne råber før eller efter en kamp, for at skabe gejst og heppe på hinanden.