Der er snart ikke dem der gæster Kingdom Hearts III. Nu kan vi også skrive Peter Plys på listen.

Den honning elskende bamse Peter Plys, bliver nu en del af Kingdom Hearts III. I kan se en lille præsentation af hvordan det bliver med Peter Plys i Kingdom Hearts III i den trailer der er i toppen.

Skal Kingdom Hearts III hjem til samlingen kan vi fortælle at spillet udgives den 29. januar 2019.

Forrige indlægDéraciné anmeldelse
Næste indlægFortuna ude nu til Warframe
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)